Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ubezpieczon

Pytanie odnosnie wyplaty ubezpieczenia.

Polecane posty

Gość Ubezpieczon

Witam. Chciałem zapytać czy orientujecie się w tyemacie ubezpieczenia, a dokładniej chodzi mi o to, że miałem operację na ścięgnie 1 etap. i za to dostałem odszkodowanie, ale po 30 dniach miałem kolejny etam na tym ścięgnie i nie wiem czy jak w ubezpieczeniu jest "pierwotna operacja" to czy wypłacą ponownie czy olać to?

Gość gość
O ile sie orientuje zależy jak ci to zapisza w szpitalu na wypisie. Zawsze warto sie starac w końcu jeśli dostaniesz to znaczy ze cie sie należało. Ale jak masz osobę która zajmowała sie poprzednia wypłata to myśle że najlpeiej jej zaptyac.

Gość gość
Na jednym wypisie mam etap 1, a na drugim wypisie etap drugi, a reszta jest podobna.

Gość Ubezpieczon
Może teraz ktoś coś poradzi?

Gość Ubezpieczon
Ale o jaką ugodę chodzi bo nie kumam?

Gość Ubezpieczon
up

Gość gość
no ale jakiej ugody? podpisana byla tylko polisa ubezpieczeniowa i tyle. nie kojarze zadnej ugody.

Gość Ubezpieczon
Chodzi mi o to pojęcie "pierwotna operacja".

Gość GospodyniDomowa
Z takimi pytaniami to już lepiej do firmy odszkodowawczej lub kancelarii, bo na ogólnym forum to możemy źle doradzić. Wiem, że kancelaria odszkodowawcza Meritum z Łodzi świetnie radzi sobie z tego typu sprawami :)

Gość gość
Mozesz skontaktowac się z fachowcem od odszkodowań http://www.odszkodowania.net/kontakt tu masz namiar. Oni w tym temacie wiedza wszystko. Na pewno Ci pomogą. Mi po pół roku użerania się z włascicielem kamienicy udało sie uzyskac odszkodowanie z ich pomoca.

Gość Anka Klamka
Dokładnie. Trzeba wiedzieć co się podpisuje ;p najlepiej to pozbierać te wszystkie dokumenty i udać się do radcy prawnego lub kancelarii która pomoże tego typu sprawy rozwiązać. W Poznaniu wiem, że pan Rafał Sangowski jest świetnym specjalistą w tego typu sprawach. Na stronie są wszystkie szczegóły: http://www.sangowski.com/pl/ :)

Gość KaniaFinanse
Agencja ubezpieczeniowa z siedzibą w Cieszynie oferuje ubezpieczenia . Nasze biuro oferuje ubezpieczenia: - majątkowe mieszkań i domów, - grupowe na życie, - turystyczne zagraniczne, - NNW – od nieszczęśliwych wypadków, - komunikacyjne, - rolne, - ubezpieczenia małych i średnich przedsiębiorstw. Zdobyte doświadczenie i szeroki zakres usług sprawia że z łatwością dobierzemy odpowiednią ofertę nawet dla najbardziej wymagającego klienta. Więcej informacji na stronie: http://www.kaniafinanse.pl/ Zapraszamy!

Gość Ubezpieczenia Garwolin
Zapraszamy do współpracy z naszym wykwalifikowanym zespołem w zakresie ubezpieczeń. Lata doświadczenia w branży oraz stale poszerzająca się grupa Klientów świadczy o naszej dobrej opiece. Każdemu Klientowi dobieramy ochronę ubezpieczeniową zgodną z jego potrzebami a jednocześnie za rozsądną cenę. Dzięki temu stale wzrasta grono osób i przedsiębiorstw obdarzających nas zaufaniem. Jesteśmy na bieżąco ze zmianami na polskim rynku w zakresie ubezpieczeń. Serdecznie zapraszamy do kontaktu osoby z Garwolina i okolic. Ubezpieczeniagarwolin.pl