Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalne kobiety wieku 25 lat chcą mieć dziecko !

Polecane posty

Gość gość

To tak trochę jak ze zdradą. Potocznie uważa się że zdrada to nic złego ale to efekt zaburzeń, które pojawiły się gdzieś w człowieku. Ludzie nie zdolni do głębszych uczuć, mający jakieś problemy czy to z dzieciństwa czy powstałe później posuwają sie do zdrady. Być może bezsens życia sprawia że szukają wrażeń i zguby. Z dziećmi jest trochę tak, że do tego trzeba dojrzeć. No ale jeśli masz 30 lat i nadal nie chcesz dzieci bo uważasz, że stracisz figurę albo nie chce Ci się "robić" przy dziecku to albo z tego dobrobytu i beztroski odwaliło Ci albo może rozwijasz się co drugi rok albo też myślisz że życie to sielanka. Przyjdzie jednak czas kiedy zauważysz, że zostałaś z niczym i będziesz szukać ucha, któremu będziesz mogła się skarżyć i żalić jak to Ci źle. Tylko kto będzie miał czas i ochotę na słuchanie tego malkontenctwa ?

Gość gość
Aha czyli ty masz dziecko tylko dlatego,żeby słuchało twojego trajkotania? naprawdę mocna argumentacja!

Gość gość
No ok, powiedzmy, że masz rację. Jest mi za dobrze, odwaliło mi, jestem za wyodna żeby mieć dziecko. Czyli będąc samolubnym leniem mam sobie dziecko robić?