Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no jeszcze z 10 miesiecy i moze wreszcie bede mógł chodzic na imprezy

Polecane posty

Gość gość

bo se jak uzbieram autko kupie i dojade ehh koledzyraczej juz kontaktu z nimi niemam wsumie niewiem czy chca mic zemna kontakt he he .zobacze jak wyjdzie jak sie dalwej ie odnajde to sie chyba poswiece wynalazkom i bede próbował badac swiat i kombinowac , bo cos trzeba robic na studia niepyknie ale jakby pykło to czy by było dobze ? z oczami mam problem i nauka przed kompem by mi fatalnie zrobiła , mam depresje i ciezko bedzie sie podniesc odnajsc szczegulnie na wsi ale trzeba próbowac , moze mina mnie wszystkie kobiety i niezdaze poznac zadnej wmiare ładnej wmiare niemusi byc piekna tylko by sie dobze gadało . trudno zycie tak wybrało i tak chce by tak było puki co to ja mam problem z poznawaniem ludzi i przebywaniem wsród nich ale moze kiedys sie to uda i zmieni

Gość gość
Dlaczego twierdzisz ze masz depresje?

Gość gość
nonic ide film ogladac mam nadzieje ze wytrwam ;) ze sie niezabije albo cos inego jak mnie dopadnioe jaka wielka depresja,dzis miałem doła sporego a wszystko przez głupiego fejsa i chwalenie sie zwiazkami ;/ alwe trudno co ma byc niech bedzie skoro jest mi przeznaczone byc samemu to niech tak bedzie ksiedzem niechce byc bo poprostu chciałbym miec kobiete kogos bliskiego miec czy jak to inaczej nazwac . słodkich snów .

Gość gość
bo mam dzis cały dzien mnie cos dołowało niby raz mam raz niem,am ale toraczej cos koło tego stanu bo czesto smutny bywam i załamuje sie zyciem .