Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkanie w sprawie pracy a problem z czasem

Polecane posty

Gość gość

Hej- zadzwonili do mnie w sprawie pracy... Zapytali, kiedy będę we Wrocławiu (stwierdziłam,że od przyszłego wtorku) a w odpowiedzi dowiedziałam się, żebym w takim razie zadzwoniła we wtorek i wtedy się umówimy na spotkanie... Sęk w tym, że nagle okazało się, że we wtorek wieczorem przyjeżdza do miasta moja dobra koleżanka, której dawno nie widziałam... Boje się, że zadzwonię do niech a oni będą chcieli spotkać się tego samego dnia wieczorem :p... Sądzicie, że jest na to duża szansa? Analizuję teraz, czy kontaktować się z nimi rano (będę szybciej wiedziała) czy późnym popołudniem (będę mogła w razie czego powiedzieć, że dopiero przyjechałam)... Co myślicie o tej sytuacji?

Gość gość
a w jakiej to pracy organizują rozmowy wieczorami?

Gość gość
Mi się zdarzyło, że zadzwonili o ok. 11 żebym przyszła na 15. Oczywiście, gdybym nie mogła umówiłabym się na inny termin, ale jednak takie rzeczy są możliwe.

Gość gość
a to koleżanka nie będzie mogła poczekać tej godziny?

Gość gość
To kawiarnia- widziałam, że są otwarci do 19. Mam nadzieję, że gdybym stwierdziła, że dopiero przyjechałam to by zrozumieli...A moze lepiej dzwonic rano w nadziei ze mnie przyjmą wcześniej tego dnia jakby coś? ;)

Gość gość
dzown ze bedziesz dis pozniej i umow sie na srode

Gość gość
A do koleżanki musze dojechać do pobliskiego miasta...Ona niestety nie ma jak. Zalezy mi na tej pracy, ale chciałabym moc pogodzic ta rozmowe z czyms dal mnie waznych w aspekcie prywatnym :)

Gość gość
Przecież masz zadzwonić i "umówić się" - tzn. wybrać termin dogodny dla ciebie i dla nich.

Gość gość
*dzien pozniej

Gość gość
dzięki- zadzwonię po południu i umówię się na środę albo inny dogodny dla nich termin :)