Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałabym mieć fajnego faceta

Polecane posty

Gość gość

ale jakoś cięzko o takiego....gdzie jesteście fajni faceci? ;)

Gość gość
ukrywamy się przed Tobą ;P

Gość gość
dlaczego? :P

Gość gość
Bo szukasz fajnego faceta na forum babskim a nie w realnym świecie. My tu jesteśmy tylko incognito, żeby poznać wasze najśmielsze pragnienia ;)

Gość gość
Co masz na myśli mówiąc "fajny"? Fajny czyli popularny, z dużą ilością znajomych, którego zna każdy i który zna każdego? Czy masz na myśli kogoś nieobowiązkowo popularnego ale potrafiącego rozbawić do łez, mającego dystans do siebie itp.?

Gość gość
nie, nie szukam tutaj :) chcę wiedzieć gdzie Was szukać w realnym świecie ;)

Gość gość
a ja mam takiego :P ale dla Ciebie mógłby nie być fajny ;)

Gość Kind of funny
Co masz na myśli mówiąc "fajny"? Fajny czyli popularny, z dużą ilością znajomych, którego zna każdy i który zna każdego? Czy masz na myśli kogoś nieobowiązkowo popularnego ale potrafiącego rozbawić do łez, mającego dystans do siebie itp.?

Gość gość
co znaczy dla mnie fajny? ktoś z kim można pogadać, pośmiać się, posiedzieć w domu i się ponudzić :) nie szukam popularnego faceta, imprezowicza z dużą ilością znajomych...chciałabym kogoś spokojnego, podobnego do mnie ;)

Gość gość
Spacerujemy w parkach (czasem z psem), chodzimy do kina, siedzimy na ławkach, przemieszczamy się z miejsca na miejsce, wychodzimy na piwo, na rower, na basen... generalnie masz sporo możliwości.

Gość gość
siedzimy w domu w czterech ścianach i zastanawiamy się gdzie znaleźć fajną dziewczynę z którą mozna się ponudzić.

Gość gość
"co znaczy dla mnie fajny? ktoś z kim można pogadać, pośmiać się, posiedzieć w domu i się ponudzić usmiech.gif nie szukam popularnego faceta, imprezowicza z dużą ilością znajomych...chciałabym kogoś spokojnego, podobnego do mnie oczko.gif" Sorki juz zajety jestem:P

Gość gość
Ale ona pytała o tych fajnych a nie o desperatów z kaffe, którzy ślinią się jak tylko zobaczą, że dziewczyna coś napisała. Generalnie wszyscy faceci tutaj dzielą się na dwie grupy 1. ci którzy przychodzą tutaj podpatrzeć o czym piszą dziewczyny 2. ci którzy sądzą, że umówią się tutaj z dziewczyną i za każdym razem proponują swój email albo spotkanie... Jeżeli ktoś z czytających należy do tej drugiej grupy to niech się zastanowi ile razy osiągnął sukces a jak wyjdzie mu okrągłe zero, to niech się zastanowi, czy nie warto zmienić taktyki.

Gość gość

Gość gość
tą drugą opcję wybieram :P

Gość gość
wszedzei i nigdzie. Podobnie moglbym zadac pytanie gdzie spotkac cudowna kobiete. Ja czekalem dlugo( juz taka mam i wiem ze warto bylo czekac) a moze to tez wina kobiet ktore spotykalem i mojej osobowosci i zasad. W wielu przypadkach okazywalo sie ze albo one za slabo okazywaly swoje zainteresowanie albo ja bylem zbyt wymagajacy i ich sygnaly byly za slabe. Byly tez przypadki gdzie sygnaly byly za mocne ale mi cos przeszkadzalo np ze miala meza, chlopaka albo zbyt natarczywa i dominujaca(do takich kobiet mam szczescia ale wiekszosc przy mnie miekla)

Gość gość
Co rozumiesz po przez fajnego ? Ja np. nie mogę znaleźć fajnej dziewczyny, bo wszystkie w moim wieku by tylko imprezowały, piły i bzykały. Nic innego...

Gość gość
zmień towarzystwo i otoczenie,skoro w tym tylko zycie traktują tak konsumpcyjnie ,choć większosć młodych dziewczyn głownie marzy by wyrwac starszego gościa by miały na ciuchy,imprezy i balowanie ...no i każda musi mieć auto,to podstawa ...przemieszczania się z imprezy na impreze :O

Gość gość
Nie dajcie sobie zamydliś oczu. Fajny facet w ustach kobiety to znaczy - atrakcyjny, zasobny bądź z dobrymi perspektywami na zasoby, władczy.

Gość gość
nie łatwo tak z dnia na dzień zmienić towarzystwo ;) ja nie potrzebuję faceta z dużym portfelem ale z dużym....sercem :D nie chodzi mi o aspekty finansowe, tutaj sama potrafię o siebie zadbać - chodzi mi raczej o takiego towarzysza do życia ;)