Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościana

sa tu jakies staraczki na 2015 :)??

Polecane posty

czesc! przeczytałam juz mase topików dla staraczek niestety wszystkie startowaly kilka lat temu (a jezelisa jakies aktualne to prosze o linkausmiech.gif ) postanowiłam wiec, ze moze ja cos rozpoczne... o mnie- skonczylam wlasnie 25lat, za mna i moim partnerem już 2 cykle staran, myslalam, ze bede wyluzowana, ale wcale nie jestem, jak sie okazalo wszyscy mnie oszukiwali te 25 lat- seks bez zabezpieczenia nie zawsze skonczy sie ciążąusmiech.gif z subelementow zaczelam bracolej z wiesiolka (mam marny sluz) cykle mam raczej 30-33dniowe, nie mampojecia kiedy mam owulacje- zadnych objawow, a temp. nie mierze... tyle o mnie... jest tu ktos jeszcze?

Gość neronkowa
Hej, ja jestem :) Mam 22 lata i razem ze moim chłopakiem staramy się o upragnionego dzidziusia. Za nami nieudany 3 cykl starań. Mieszkam w UK a wiadomo jak tutaj podchodzą do kwestii " ciąży ". Za tydzień jadę na urlop do Pl więc planuję się tam przebadać, bo mam dość tych kolejnych niepowodzeń. Chyba dopada mnie jakaś obsesja na punkcie ciąży. Trzymam za Ciebie i za siebie kciuki :)

Gość neronkowa
Z suplementów łykam tylko kwas foliowy, ale zaczynam myśleć nad braniem oleju z wiesiołka bo u mnie ze śluzem też krucho.

czesc neronkowa:) wiesz co? w temacie ciaza maceirzynstwo costam wkleilam ten sam temat - tutajwrzucilam go przez pomyłke- wiec moze wskoczmy w odpowiednie forum:) a o kwasie foliowym zapomnialm wspomniec- tez biore;)

Witam ;) Ja też jestem 'staraczka'. Tylko juz od 8 miesięcy.. Teraz mam nadzieję, że może się w końcu udało, bo spóźnia mi się okres ale rozczaruję się jak znowu nie będzie upragnionej fasolki.. ;(