Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Jakas kretynka twierdzi ze w muzyce metalowej nie ma gitarowych riffów

Polecane posty

Gość gość
drugi temat o tym zakładasz

Gość gość
no trafiłaś na idiotkę, zdarza się

Gość gość
Idiotka to ja. Większą idiotką jest p*i*e*r*d*o*l*e*n*i*e o jakimś metalu nie mając pojęcia. Autorka wiecznie p*i*e*r*d*o*l*i o METALU jak o żelazie. Wyśmiewa inne zespoły np Gun' n Roses, bo dla niej to NIE TEN METAL?! Autorko, jesteś głubsza od cepa! Tyle w temacie. Metalowe riffy masz w swojej łepetynie. Dzwonią i dzwonią a ty dalej nic. Rdza żre ci łepek.

Gość gość
akurat Guns n'Roses (źle napisałaś nazwę zespołu) to bardziej rock niż metal

Mam bardzo duże pojęcie o metalu. Prawie codziennie przesłuchuje płyty jakichś mało znanych zespołów. I dlaczego piszesz "jakimś metalu"? "Jakimś"? Nigdy wcześniej nie słyszałaś o tym gatunku muzyki? :D "Wyśmiewa inne zespoły np Gun' n Roses, bo dla niej to NIE TEN METAL?!" Guns`n`roses to rock a niemetal, jak powyżej ktoś zauważył. Wyśmiewam bo jest głównym zespołem pseudometalowych gimbusów. "Metalowe riffy masz w swojej łepetynie." Ale co, nadal, mimo swojego braku jakiejkolwiek wiedzy chcesz sie kłócić że w muzyce metalowej nie ma jednego z podstawowych jej składników, czyli gitarowych riffów? :D to sie do kabareu nadaje :D

Gość gość
Nie będę się wykłócać z kimś kto pitoli pierdoły. Nie służy to niczemu ani nikomu. Wystarczy że pochwaliłaś się wyzwiskiem gimbusów, a największym gimbusem jesteś ty. Nie rozróżniasz heavy rock metal, rock metal i rock. Ale pitol sobie dalej. Mi to rybka.

Gość gość
co za idiotka...riff jest podstawą metalu. Nawet jeżeli jesteś tylko trollem to twoja głupota powala. Wyobrażasz sobie power metal bez riffów?

Gość gość
Bo nie ma durna krowo!

"Nie rozróżniasz heavy rock metal, rock metal i rock." nie ma czegoś takiego jak heavy rock metal, ani rock metal :D Istnieją nastepujące gatunki metalu: Heavy metal, power metal, thrash metal, death metal, black metal, folk metal, groove metal, speed metal i troche innych :) Skąd ty wytrzasnełaś takie idotyzmy jak "heavy rock metal, rock metal"? Nawet nie wiesz jaką idiotke z siebie robisz :D Jakie zespoły metalowe znasz w ogóle? :)

Gość gość
aż boję się zapytać jaka jest twoja definicja tego słowa skoro twierdzisz, że nie ma ich w power metalu.

Gość gość
Kaśka, to czasem cynic nie pisze na pomarańczowo?

Gość gość
no nie zawsze, jak mu czasem odbije to wychodzi bełkot przeplatany przekleństwami

to stwierdzenie "jakiegoś metalu" połączone z bełkotliwym stylem wypowiedzi już słyszałam kilka razy, i zawsze miałam wrażenie że pisze to jakaś niekumata stara baba. Ale może to cynic. Tyle że ta osoba pisze o moim nie lubieniu guns`n`roses a ja jechałam po tym zespole ponad pół roku temu, wtedy jeszcze nie było tu cynica. Jednak te bzdety typu "heavy rock metal" są dziwne. To zbyt absurdalne jak na przeciętnego mało kreatywnego kafeteryjnego trolla, tak samo jak to, że w metalu nie ma riffów. Albo to dobry troll albo jakaś niekumata osoba, co słyszała coś o heavy metalu w latach 80 (piosenka TSA z 1983 roku wspomina o czymś takim jak"heavy metal rock" w piosence pt"heavy metal świat") i ubzdurała sobie ze coś wie na ten temat.

Gość gość
ty sama to sobie piszesz głupia ciiipo i sama sie ze soba kłócisz.

Gość gość
Moja kupa w twoim ryju szatanistko czy tam szatanisto. Szkoda że już nie palą na stosach takich śmieci jak ty.