Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj przyjaciel zrobil sie dziwny.

Polecane posty

Gość gość

Niedawno mialam dziwna sytuacje. Otoz zostalam z przyjacielem sam na sam. Rozmawialismy i zartowalismy normalnie. Potem zapytalsm dla zartu czy trzeba z nim chodzic zeby sie przytulac. Po paru minutach przytulil mnie. Potem poszlismy sie przejsc i gdy usiedlismy xnow zaczal mnie przytulac. Uznal ze mu niewygodnie i moze usiade mu.na kolanach. Poczatkowo sie wstydzilam ale to zrobilam. Siedzielismy tak do pozna. Lapal mnie za rece i patrzyl w oczy co mnie peszylo i wspomnial ze jestem fajna. Potem rozeszlismy sie do domow. Przez dwa dni mnie z lekka ignorowal. Gdy namowilam go by wyszedl powiedzial tylko czesc i nic wiecej. gdy zostalismy sami zapytalam czemu mnie unika. powtarzal ze bo tak. Po namowach przyjaciolki zapytalam go wprost o co mu wtedy chodzilo ze lapal mnie za rece itp. powiedxial ze to nic. Teraz cos sie miedzy nami zepsulo bo znow mnie olewa. Gdy pisze cos fo niego odczytuje ale nie odpisuje wiec odpuscilam. Jest niesmialy i trudno go rozgrysc. Co mam robic i co zle zrobilam?

Gość gość
chciał cię bzyknąć

Gość gość
Ogon mu sie podnosi jak cie dotyka. Pewnie go to krepuje. Zrob raz loda pozbedzie sie problemu:-)

Gość gość
Oczekuje powaznych odpowiedzi :) Nie jestem na tyle atrakcyjna by mu sie ''ogon'' podnosil.

Gość gość
Zakochał się biedaczek i teraz wstydzi się tego, co między wami zaszło. Wstydzi tak bardzo, że nie chce cię widzieć tchórz jeden. Olej go.

Gość gość
On się zabujal ale wie ze to raczej nie wypali i teraz mu wstyd, a może był wtedy trochę pijany? Albo Albo możliwe ze wtedy myślał że coś jest między wami a teraz wie ze ani on ani Ty nic nie czujecie i mu głupio ze tak się zachował. Zastanów się czy mogłabyś z być?

Gość gość
Szczerze nie mialabym nic przeciwko. Lubie jego towarzystwo. Tylko martwi mnie obecna sytuacja.

Gość gość
Poradzi ktos co mam dalej zrobic? Nie chce odwalic jakiejs glupoty.