Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miał byc ślub

Polecane posty

Gość gość

Wszystko zaplacone ślub w październiku a ja wczoraj powiedzialam ze nic z tego! Mam 28 lat skonczone studia po których pracy nie mam. Zawsze moim obowiązkiem bula nauka w domu nigdy nic nie robilam. Wczoraj w domu mi powiedzieli ze.po ślubie będę musiala sama w domu wszystko robic. Nigdy nie gotowalam nie wl pralki nawet prania nie wieszalam. I teraz co mam być zona?co gotuje sprzata itd? Mi Wystarcza jak moj jest u mnie 2x w tyg do 23co ja z nim bede robila jak będzie u mnie mieszkal! On jak uslyszal ze nie chce slubu to powiedział ze koniec z nami nie rozumiem jak mogl zerwac bo 7latach!!Musialam sie wygadac

Gość gość
To nie on zerwał tylko ty. Ty mu powiedziałaś ze nie chcesz slubu.

Gość gość
Chce z nim byc ale nie mam zamiaru prac sprzatac gotować jeszcze on chce dziecko a moja mama powiedziala ze sama bede musiala je wychowac!

Gość gość
No to już masz z głowy, będziesz samotną na razie dziewczyną, niedługo babą, która nie umie gotować i nacisnąć START na pralce :D Bo żyjemy w czasach automatyzacji, zmywarki myją, pralki piorą i suszą, babę za parę zł do prasowania możesz mięć, a wiele kobiet nie gotuje i jest OK. Na zachętę 5/10 :)

Gość gość1029
Pracy nie masz, w domu pracować nie chcesz, nie masz też pieniędzy na służących w domu czyli do zakładania rodziny się nie nadajesz, po co chciałaś tego ślubu w ogóle? na co liczyłaś, że nadal na garnuszku mamy i faceta jako prawie trzydziecha będziesz?

Gość gość
Znam bardzo podobny przypadek, dawniej mnie bawilo jak kolezanka mowila ze ona nie umie "Gotowac Jajecznicy" Kiedyś pytala sie mnie o przepis na kakao ma 29lat wychodzi za maz w tym roku w domu sprzata myje okna ale w życiu nie prasowala nie robila prania nie gotowala i nawet sama herbaty nie zrobila zawsze wszystko jej mama-ta moja kumpela jest jedynaczka jak byla malutka bardzo chorowala, jest oczkiem w głowie rodziców ma wybudowany dom dla siebie i przyszłego meza a teraz sie zastanawia czy ze slubu nie zryzygnowac bo kto jej ugotuje itd!! Ogólnie jest bardzo madra umysl ścisły, tylko o zyciu nic nie wie! !! Jak chciałam ja nauczyc pare rzeczy typu prasowanie lub uvotowac jajko na twardo to powiedziala ze nie chce sie uczyc bo mama przestanie jej robic sniadania . .. Takie kobiety istnieja!!!

Gość gość
po co na to odpisujecie ? wali prowo z kilometra ! która normalna planuje ślub a potem boi się obowiązków domowych w wieku 28 lat ! hahaha daje Ci naprawdę -10/10

DZiewczyno gdzie Ty się uchowałaś, żeby tak podstawowych rzeczy nie potracić zdrobić, kurcze przecieram oczy ze ździwienia... ja jum cię na jego miejscu już dano kopnęła w dupę i poszukała prawdziwej kobiety a nie jakiejś lapety która pralki nie potrafi włączyc

Gość gość
Moja kolezanka jest idealna jak ta i ktorej tu mowa!!!!