Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już tego dłużej nie zniosę!

Polecane posty

Gość gość

Koniec! Koniec tej durnowatej, prostackiej i pustej kafeterii. Odkryłam ją jakieś 5 lat temu, przypadkiem. Zaczęłam częściej zaglądać, spodobało mi się. Teraz ma 30 lat, męża i dzieci. Bardzo bym chciała, żeby moje dzieci były normalne (przynajmniej takie jak ja, jeżeli nie lepsze). Ale jak czytam te tematy to naprawdę rzygać mi się chce. Ciągle tylko: - mam kochanka i jestem z tego dumna - jestem lepsza bo karmie cyckiem i zarabiam pona 5 koła a reszta to śmiecie - wszystkie grubasy, zwierzęta, dzieciaki i staruchy do piachu!!! młodzi są najlepsi i najmądrzejsi - a jakaś tam celebrytka zrobiła tak - fota do oceny, - boże! mam już 15 lat i nadal jestem dziewicą! aaaaaa...! I ciągle tylko wyzywanie się, obrażanie, wyklinanie, złorzeczenie, licytacja kto lepszy. Męczy mnie to już, dołuje, przygnębia, czasem wręcz do łez doprowadza i po co mi to? Załamana jestem postawą większości młodych ludzi (kto was wychowuje?), czasem mam wrażenie, krowa ma więcej taktu, czy rozumu. Wiem, że was to nie interesuje, ale mnie jest już lżej. Żegnam i mam nadzieję, że nigdy w życiu nie spotkam takich ludzi jak tutaj.

Gość gość
I masz rację:):):) mam takie samo zdanie.Tutaj widać jak na dłoni,że ludzie to szambo:) i to najbardziej kobiety.

Gość gość
O tak, to prawda. Większość z was to takie szmaciska, że aż ciężko uwierzyć. :D

Gość gość
im większa szmata tym więcej ma do powiedzenia i szczeka .

Gość gość
Święte słowa, bezmyślne przesiadywanie na tym forum bez konkretnego celu jest zwykłym marnotrawstwem czasu.

Gość gość
Jeśli o mnie chodzi kafeteria była tylko zabijaczem czasu, posypało mi się wszystko ostatnio i musiałem się wyłączyć. Od jutra koniec z tym i kończę marnować bezproduktywnie czas. Dziękuję.:classic_cool:

Gość gość
to po co tu wchodzisz?

Gość gość
Masz racje

Gość gość
skonczylyby sie takie wlasnie "przyglupawe" sprawy...wystarcz by sie trzeba bylo zalogowac i koniec by bylo z tymi niewydarzonymi kafeterianami! ZALOGOWAC SIE TRZEBA I TO PRZYMUS,ALBO SPADAJ Z TAD!!!:(

Gość gość
uuuu... jakie poparcie! nie wierzę:)