Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZOBACZCIE JAKIE SLICZNE BUTY...WOW PO CO PRZEPLACAC JAK W CCC SA TAK SLICZNE

Polecane posty

Gość gość
kupujecie dziadostwo ze sztucznych materiałów a potem narzekacie, że wam giry jadą :o

Gość salomejka
śliczne śliczne ;) będe kupować ;P

Gość gość
NO BARDZO LADNE

Gość gość
aaa bo to Lasocki, mam kilka par, to skóra a nie sztuczne. Ładnie sie noszą i są dobrze wyprofilowane, wygodne.

Gość gość
przeciez tam jest wyraznie napisane, ze to syntetyk, dlugo w nich nie pochodzicie, 1-2 sezony max, wiec drogo to wychodzi. lepiej odzalowac te 2 czy 3 stowy wiecej i kupic fajne, porzadne buty na lata

Gość gość
Mnie nie podobają się takie buty, nigdy takich nie kupiłabym. Ale tak to jest, jeden ma takie to i reszta musi je mieć.

Gość gość
mi się nie podobają z ccc jednak lasocki ma naprawdę dobrą ofertę i jeśli już tam kupować to tylko lasockiego "lepiej odzalowac te 2 czy 3 stowy wiecej i kupic fajne, porzadne buty na lata" Niestety cena również nie zawsze jest wyznacznikiem jakości. Idealnym przykładem jest firma ecco. Taki drogi szit, kiedyś firma słynęła z jakości, jak wyrobiła sobie dobre zdanie to zaczęła sprzedawać buble rozwalające się po pierwszym deszczu a przy reklamacji zawsze usłyszymy odpowiedź, że źle konserwowaliśmy obuwie :D :O Nigdy nie kupujcie tego szitu