Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem patrzeć na szczęście byłej ukochanej.

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy ze sobą rok, nie uprawialiśmy nigdy seksu. Ona miała wtedy 19 lat, ja 27. Po zakończeniu naszego związku wyjechała do Niemiec. Tam poznała swojego obecnego narzeczonego. Ona teraz ma 24 lata, jej facet 25 lat. A ona.. za każdym razem kiedy ją widze jest uśmiechnięta. Wiem, ze mają apartament (2 lazienki, 4 pokoje, ogromny taras z widokiem na lotnisko) . Widząc ją uśmiechniętą z nim odrazu przed oczami widzę jej oczy zalane łzami, kiedy powiedziałem jej o zdradzie. W czym ten Niemiec jest lepszy ?

Gość gość
moze w tym, ze jej nie zdradził

Gość gość
KASA !!! w tym jest lepszy:)

Gość gość
sam napisałes - po zakonczeniu związku po prostu ma nowego faceta- jej prawo

Gość gość
trzeba było nie mówić.Tyle bab zdradza,faceci wychowują dzieci nie wiedząc że nie swoje i jest ok.Ona by ci sie z pewnością do zdrady nie przyznała.Za głupotę się płaci

Gość gość
vikernes Pędź na miotle:)

Gość gość
Oni są razem już 4 lata. Wakacje na Ibizie, weekend w Paryżu. Byłem ostatnio z moją mamą u jej rodziców ( dalej utrzymują kontakt). Ona przyjechała, bo coś w Polsce musiała załatwić. Oglądaliśmy mecz, gdzie jej facet grał. Nabawił się kontuzji. Pierwsze co zrobiła to wzieła pierwszy samolot do niego. Zostawiła wszystko.

Gość gość
Ona by mnie nie zdradziła. Boli mnie to, że on zna ją od takich stron, o których nigdy nie wiedziałem. Ona nie otwiera się od razu potrzebuje komuś bardzo zaufać żeby ją poznac.

Gość gość
to teraz żałuj, że jej nie docenaiłeś, moze do ciebie by pędziła a nie do niego

Gość gość
"Ona by mnie nie zdradziła. Boli mnie to, że on zna ją od takich stron, o których nigdy nie wiedziałem. Ona nie otwiera się od razu potrzebuje komuś bardzo zaufać żeby ją poznac." Haha, patrz bo mógłbyś się zdziwić. Moja koleżanka niegdyś dziewica była w związku ze swoim facetem chyba z rok. W trakcie tego związku poznała innego i po kilku spotkaniach wskoczyła mu do łóżka (to był jej pierwszy raz) Później przespała się ze swoim facetem, który był przeświadczony, że ją rozdziewiczył :D :D :D 👋 Faceci są naiwni i nie dopuszczają tego do swojej świadomości :P

Gość gość
dodam, że ta koleżanka jeszcze kilku innym facetom wkręciła, że jest dziewicą :D :D:D

Gość gość
czyli masz kolezanke dziwkę ha ha ha

Gość gość
no i co z tego, że może i dziwka? Obserwując ten świat już dawno można było zauważyć, że dziwkom żyje się lepiej niż zwykłym kobietom...

Gość gość
no własnie i takie powinny lądować na krześle elektrycznym gdyż to zmora dla potomstwa.Kurwa urodzi drugą kurwę.To geny niestety.

Gość gość
poza tym to, że przespała się z kilkoma facetami wcale nie musi oznaczać, że jest dziwką

Gość gość
"no własnie i takie powinny lądować na krześle elektrycznym gdyż to zmora dla potomstwa.K**wa urodzi drugą k**wę.To geny niestety." Ta druga kurwa może być twoją ukochaną córeczką (przyszywaną oczywiście) Dlatego też licz się ze słowami hahahah :D

Gość gość
"To geny niestety" To nie są geny tylko prawo natury

Gość gość
On wygląda jak gej. Górne włosy ma jaśniejsze, ułożone, ostatnio do koszuli ubrał podkoszulkę, która mu wychodziła, a on ją jeszcze obciągał. Ma jakąś branzoletę przyjaźni. W czym on jest lepszy ode mnie...

Gość gość
Autorze topiku, jesteś idiotą, że chodziłeś rok czasu z laską i jej nie dymałeś. Kompletny idiota.

Gość gość
Chodziliśmy ze sobą 8 miesięcy i niestety ona ma seks się nie zgodziłla