Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_jedna_co

Czemu nie moge znalesc faceta? Zalamka

Polecane posty

Gość taka_jedna_co

Pisalam juz z tyloma osobami, chodzlam na randki i nie moge sobie znalesc faceta. Nie mam wygorowanych oczekiwan, ale zawsze cos sprawialo ze do powaznego zwiazku nie doszlo, na ogol ze strony faceta. Uprawiam sport, wychodze do ludzi i nic. Chce poprostu kogos kto chcialby zalozyc ze mna rodzine. Co jeszcze moge zrobic? Nie wiem juz czy niektorzy sa po prostu skazani na samotnosc? Zalamac sie mozna :/

Gość Taka_jedna_co
no kazdy chyba chce kiedys zalozac rodzine, czy nie? nie mowie ze od razu

Gość gość
Niektórzy faceci boja się aktywnych kobiet. Które uprawiają sporty, wychodzą "do ludzi" jak to napisałaś. Są też tacy co się tego nie boją, ale uważają że taka kobieta jest za mało spokojna i na żonę się nie nadaje. Ale powodzenia : )

Gość gość
Nigdy nie znajdziesz bo zawsze obwiniasz facetów a to w tobie jest problem.

Gość gość
Modlisz sie w tej intencji?pozdrawiam

Gość Taka_jedna_co
Ja jestem raczej spokojna. Ale chcialam sie troche otworzyc na ludzi dlatego sport. Tak, modle sie juz od wielu lat.

Gość gość
W większych miastach, przynajmniej wiem że jest tak w Wawie, odbywają się msze dla singli. Może tym się zainteresuj?

chodzi o to ze probojesz poznac kogos przez pryzmat zalozenia rodziny i pewnie "wysylasz" kolesiowi takie sygnaly ze jemu juz na wstepie zapala sie kontrolka ewakuacja. kiedys slyszalem taki tekst ktory sobie przyswoilem i uznalem w zyciu za swoj: "The secret to happiness is to not expect too much."

Gość gość
ciesz się, że przynajmniej chodzisz na randki. Mimo iż nie jestem ani brzydka, ani kłótliwa ani zamknięta w sobie to i tak nikt się mną nie interesuje. Wiesz jakie to jest dopiero przykre? Czujesz się jakbyś nie była warta miłości i zainteresowania za strony drugiej osoby. Sama też próbowałam podrywać. Kończyło się na tym- dowiadywałam sie, że się podobam, jestem inteligentna i dobra po czym do związków zazwyczaj Ci faceci wybierali sobie zupełnie inne kobiety...

Gość gość
Napisze Wam taką głupią rzecz. Mnie jako faceta czasem boli, gdy ciągle wiedze fajne wolne kobiety które mają problem z poznaniem kogoś i gdy patrzę na wolnych facetów którzy tej fajnej kobiety nie mogą spotkać. A gdy czytam takie tematy jak ten, to naprawdę mi zależy żeby autorka kogoś poznała, ale jak tu pomóc? Nie da się.

Gość gość
Wy z facetami robicie identycznie

Gość gość
hihihi ja nie narzekam każdy chłopak co go znam chciałby zamoczyć w mojej pusi.

Gość Taka_jedna_co
Dziekuje osobie wyzej za wsparcie :)to mile. Ja mam wrazenie ze faceci wola przebojowe, glosne dziewczyny. Mysle, ze moze jestem zbyt spokojna i dlatego...

Gość gość
Przebojowe i rozrywkowe kobiety lubią młodzi faceci, którzy chodzą do pubów i na jakieś imprezy. Starszy facet woli kobietę spokojną.

>>gdy patrzę na wolnych facetów którzy tej fajnej kobiety nie mogą spotkać.<< nie czaje tego... :p a ty wyzej od zamoczenia?! pffffffffff :o

Gość Taka_jedna_co
Modlitwa w moim przypadku nic nie daje. Zreszta zaczynam watpic, ze Bog wysluchuje, moze niektorych mnie jakos nie...:(

Gość STARY KAWALER Bronka
Ja też nie mam dziewczyny kolegów koleżanek zawsze zabierali mi kanapki w szkole jestem leszczem i jestem zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu

Gość gość
Szkoda że na kafe nie ma kategorii "Regionalne". Można by tam założyć tematy - nazwy miast i tak dawać ogłoszenie matrymonialne, że tak to ujmę. Skąd jesteś dziewczyno?

Gość Taka_jedna_co
Faktycznie przydala by sie taka rubryka. Nie mieszkam w Polsce niestety. Niemcy

bo faceci to dupy wołowe, pierdoły, lenie, szukają blond modelki, która będzie zarabiać miliony i dbać o dom, a oni w tym czasie będą leżeć i pachnieć, tzn. śmierdzieć.

Gość gość
Przecież bruneci nie śmierdzą :P

Gość gość
A potem się dziwią że są same :P

Żadna nienawiść, lubię facetów, ale moja subiektywna ocena jest jak wyżej, większość facetów nie nadaje się do związku ze mną.

Gość gość
Fiku mikuu znowuż uskutecznia swoje desperackie wylewy ukrytej frustracji i nienawiści, jednocześnie się z tego w głupwy iście sposób usprawiedliwiając. I faktycznie, jak tu z taką kobietą chcieć mieć coś więcej wspólnego niż dzień dobry i do widzenia....