Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego telewizja promuje patologię?

Polecane posty

Gość gość

Muszę ze zgroza przyznać,że mój tato uwielbia programy typu "dlaczego ja", "trudne sprawy", i inne, których tytułów nie pamiętam, w moim domu zawsze jest spokój i cisza,i nagle, gdy wraca tato (pracuje na wyjeździe, bywa w weekendy) w domu słychac wrzaski, wyzwiska - koszmar, z ekranu sączy sie patologia. Dlaczego te programy nie są emitowane nocą, albo w ogóle po co są emitowane? W jakim celu propaguje się patologię, nasze dzieci to oglądają, mogą czerpać z tego wzorce.

Gość gość
Proste z tego jest kasa. I przy okazji można ludziom z Mózgu sito zrobić. Przez co łatwiej ich Kontrolować. Zresztą sami sobie to robią Oglądając takie bzdury. I to jest naj smutniejsze.

Gość gość
co najgorsze patologia, która to ogląda (oczywiście oni sami się za takich nie uważają) twierdzi, że robi to w celu "pośmiania się z głupoty". Tymczasem śledzą to-to z wypiekami na twarzach. Z przykrością stwierdzam, że część mojej rodziny również namiętnie marnuje przy tym czas :(

Gość gość
tez sie dziwie,że puszczaja to w czasie gdy przed tv siedza dzieci

Gość gość
samo oglądanie tych bzdur jest patologią. Zresztą, telewizja cała jest patologią

Gość gość
Tak jak gry komputerowe.