Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wygląda niezadbana kobieta wedlug WAS ?

Polecane posty

Gość gość
Nietwarzowa fryzura, krótkie włosy, brak makijażu, niezrobione paznokcie, niewydepilowana, niedbająca o higienę, po******la ciągle w tych samych ciuchach, ciuchy niepodkreślające figury

Gość gość
Krótkie włosy i brak makijażu to według Ciebie niezadbanie? Czyli długie i zniszczone są lepsze? I skóra może być zaropiała, ważne, żeby tapeta była? :D

Gość gość
a ja od czterech lat cierpie na lysienie typu AGA malo co mi juz wlosow zostalo i sa jak wloski dziecka cieniuskie i rozwiane na wszystkie strony a pomiedzy nimi przeswity skory , czy waszym zdaniem powinnam z domu nie wychodzic ? oj glupie z was dzieci , glupie , nie wiecie z jakimi problemami sie ludzie borykaja , z jakimi chorobami upierdliwymi , nie wszyscy moga biegac na solarium nosic piekne koki na glowie , malowac paznokcie . zycze wam abyscie wszystkie mialy zdrowie , zadnych problemow hormonalnych, zadnych czyrakow i tym podobnych abyscie byly wiecznie "zadbane" opalone umalowane i uczesane

Gość gość
Do autorki tematu i innych jej podobnych osób tutaj-NIEKTÓRZY LUDZIE MAJĄ NAPRAWDĘ PROBLEMY-SĄ NP. CHORZY!!!Mówi Wam coś słowo CHOROBA??!W jej obliczu wszystko inne przestaje istnieć...

Gość gość
Zadbana skóra to nie jest przysmażona na solarce/plaży do maksimum. Zadbana to jest gładka i albo jasna, albo lekko opalona, z tym, że twarzy najlepiej nie opalać, bo lubią się robić przebarwienia no i rzecz jasna - szybciej się taka skóra starzeje. Mam jasną karnację, ale bez niedoskonalości czy blizn po trądziku, no i to jest według mnie zadbana skóra. Co do włosów nie podoba mi się farbowanie ich na ciemny kolor bez robienia henny brwi. Źle wyskubane brwi też nie wyglądają fajnie. Często widzę też placki z różu i bronzera - tego się używa w niewielkich ilościach! O takich rzeczach jak czystość nie mówię, bo to chyba oczywiste!

Gość Mysia9339
1. Tłuste włosy 2. Odrosty 3. Obcisłe ciuchy noszone przy nadwadze 4. Nadmiar pudru

Gość gość
Nietwarzowe ubranie z poliestru, przepocone, papierosowy oddech, obgryzione skórki, pryszcze, nadwaga, zbyt mocny, niestaranny makijaż.

Gość gość
paznokcie nie muszą być pomalowane, ale powinny być zadbane, a nie brudne długie szpony zarośnięte skórami. i manikiur można zrobić samemu- jak ktoś tego nie potrafi, to jest ułomny chyba. dobrych lakierów za 3 zł, to nie ma, ale są już za kilkanaście i to jest przecież produkt, który starcza na wiele m-cy