Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybyście sprawdziły fb Waszych facetów pewnie większość by odkryła zdrade

Polecane posty

Gość gość

Mówię całkowicie poważnie, nie podpuszczam, ale niestety tak jest.

Gość gość
dobrze mówisz. ja tez swoim bylym sprawdzałam kompy bo czułam że coś przede mną ukrywają. i niestety miałam rację. każdy facet to taki sam s******l, lepiej nie plątajcie się w zwiazki

Gość Pogoriaaaa
Mój mąż w sieci nie istnieje. Nie ma konta NIGDZIE poza kontem w banku internetowym :D I dziwi się po co ludzie na takich portalach się rejestrują... Małżeństwem jesteśmy 11 lat. Szczęśliwym małżeństwem. Każdą wolną chwilę spędzamy razem ciesząc się sobą, a nie siedząc na Facebooku...

Gość gość
No to masz większe szanse na przeżycie związku bez zdrady, bo obecność faceta na fb jest prawie róznoznaczna z flirtem internetowym a od tego do zdrady bardzo blisko. Macie gorszy dzien? Pokłóciliscie sie? A internet zawsze otwarty i chętny :)

Gość gość
Tylko ty na kafe :D

Gość gość
Każdą wolną chwilę? To co tutaj robisz kretynko teraz bez męża? Haha.

Gość gość
mój maz tez nienawidzi internetu i tam nie siedzi , cieszę się ża mam takiego męża :)

Gość Pogoriaaaa
Zgadzam się z tym, że Facebook ułatwia ludziom poznanie a i zdradę, gdy zdarzy się jakiś kryzys np... Nie wiem. Ja tez nie mam konta nigdzie i jest super. Nie uznaje wystawiania zdjęć dziecka, rodziny, auta, wakacji na podziw innych. Tak, każda wolna chwilę spędzamy z mężem razem, mamy wspólną pasję, którą mało która kobieta podziela i jest fajnie. A co robię teraz na kafe? Otóż leżę przytulną do męża, który ma grypę i gorączkę i zasnął sobie i żeby go nie obudzić pisze sobie cichutko Komórki :) Pozdrawiam i miłej niedzieli.

Gość gość
To prawda, ja tez sie tak dowiedzialam dwa razy a w zyciu bym sie nie spodziewała, że coś jest na rzeczy.

Gość gość
Pogoria! Odnoszę wrażenie, że jesteś wyjątkową kretynką.

Gość Pogoriaaaa
:D mając tak udane życie, mogę być i dla Ciebie kretynka :D Mało mnie to obchodzi, wręcz przeciwnie - szczęścia życzę :D

Gość gość
Masz tak udane życie, że chwalisz się tym tutaj, przegrańcu. Ha ha

Gość gość
A ja sie nie zgadzam z wami.Moj byly nie mial fejsa ani ja też, a potrafił czatowac na innych portalach o których nie miałam pojęcia..teraz ja mam fejsa i obecny też i z nikim nie piszemy..mamy dostęp do swoich kont, telefonów itp..oczywiście ze go sprawdzam po kryjomu. On o tym nie wie.Do chwili obecnej jest czysty. Dziewczyny nie bądźcie głupie, kontrolujcie swoich facetów.