Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

czy latwo zdac TOEFL ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Zastanawiam sie nad kursem i egzaminem do TOEFL . Czy ktos go juz zdawal i moze mi cos powiedziec na ten temat ? Sami sie uczyliscie czy chodziliscie na kurs, korepetycje?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie jest 艂atwo, wydaje mi si臋 ,偶e bez paru lekcji jak si臋 przygotowa膰 do tego egzaminu, nie zdasz go. W tych lekcjach masz wskaz贸wki na co zwracaj膮 uwag臋 przy ocenianiu egzaminu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moim zdaniem lepiej si臋 przygotowa膰 na jakim艣 kursie do tego egzaminu, ja chodzi艂am na kurs do szko艂y TFLS i zda艂am, i to ca艂kiem dobrze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zale偶y jak dobrze znasz j臋zyk. Niekt贸re puste panienki m贸wi膮, 偶e trudno ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie, jak dobrze znasz to nie ma problemu. Wa偶ne 偶eby dobrze opanowa膰 zagadnienia. Ja tez s艂ysza艂am ze do egzamin贸w najlepiej przygotowuj膮 w szkole tfls.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wed艂ug mnie to nie jest 艂atwy egzamin, trzeba si臋 przygotowa膰 aby dobrze zda膰, ja chodzi艂am do szko艂y TFLS i mog臋 potwierdzi膰, 偶e potrafi膮 przygotowa膰 do egzaminu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja uwazam ze jedyna szko艂膮 ktora potrafi przygotowac to jest wlasnie tfls. Potrafi膮 dobrze przygotowac i daj膮 gwarancj臋 zdania egzaminu. Oczywi艣cie wida膰 ze konkurencja nie jest w stanie tego prze偶y膰 i oczernia ale ludzi nie sa g艂upi i ka偶dy ma sw贸j rozum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w moim odczuciu b 艂atwo, np jest o wiele latwiejszy niz FCE.wazne zeby rozumiec i sie dogadac, duzo mniej gramatyka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艁atwy ? Ja zdawa艂am po kolegium j臋zykowym trzyletnim plus kursie przygotowawczym w stanach Nie nazwa艂abym go 艂atwym, no chyba ze co艣 sie zmieni艂o i teraz zdaj膮c w Polsce jest latwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja uko艅czy艂am kurs do TOEFL w tfls i uda艂o mi si臋 dobrze zda膰 ten egzamin

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Popieram, w TFLS mo偶na dobrze przygotowa膰 si臋 do TOEFL. Zaj臋cia s膮 bardzo dobrze u艂o偶one, zalet膮 kursu jest du偶a ilo艣膰 konwersacji. Prowadzone s膮 testy progresywne, aby motywowa膰 do pracy i wyeliminowa膰 b艂臋dy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam szko艂臋 tfls, w moim przypadku kurs do TOEFL w szkole tfls by艂 strza艂em w dziesi膮tk臋, polecam ka偶demu, kto chce przyst膮pi膰 do tego egzaminu, bardzo dobrze zorganizowany kurs, a lektorzy? pe艂en profesjonalizm!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
egzamin nie jest 艂atwy, ja chodzi艂em do szko艂y tfls , 偶eby si臋 przygotowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam TFLS, zw艂aszcza je偶eli chcesz przygotowa膰 si臋 do egzamin贸w CAE lub TOEFL. Ja u nich oba te kursy zaliczylem i z uzyskaniem dobrych wynik贸w z tych egzamin贸w nie mia艂em 偶adnych problem贸w. Polecam tak偶e ze wzgl臋du na to, 偶e maj膮 w promocji darmowe kursy i konwersacje z nativami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po kursie w TFLS bez problemu zda艂am egzamin TOEFL. Ale nie ma co si臋 oszukiwa膰 do TOEFL naprawd臋 trzeba mie膰 wiedz臋 i solidnie si臋 uczy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
D艂ugo uczy艂em si臋 sam do tego egzaminu, a raczej pr贸bowa艂em... ci臋偶ko samemu si臋 zmotywowa膰 do nauki. W ko艅cu zapisa艂em si臋 do TFLS, bo ma dobre opinie na temat kurs贸w egzaminacyjnych. Op艂aca艂o si臋, bo w kr贸tkim czasie uda艂o mi si臋 zda膰 egzamin. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakie 艂adne spamy reklamy i wszyscy uczyli si臋 na tym samym kursie co za zbieg okoliczno艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W TFLS wiedz膮 jak dobrze przygotowa膰 do egzaminu, bo pracuj膮 tam do艣wiadczeni lektorzy, a nie studenci jak w niekt贸rych szko艂ach. Osobi艣cie polecam TFLS, bo zda艂am dzi臋ki nim egzamin IELTS.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ostatnio uko艅czy艂am kurs do TOEFL w TFLS i musz臋 napisa膰, 偶e poziom zaj臋膰 by艂 bardzo dobrze u艂o偶ony, zaj臋cia pi膮tkowe ( dodatkowe) nastawione na konwersacje. Najbardziej pasowa艂y mi konwersatoria, kt贸re jednak pomagaj膮 ogarn膮膰 sprawy m贸wienia. Native Speakers z du偶ym do艣wiadczeniem, potrafi膮 nie tylko zach臋ca膰 do m贸wienia, ale sprawiaj膮, 偶e zaj臋cia s膮 zwyczajnie ciekawe. Lektorka przynosi sporo dodatkowych materia艂贸w, kt贸re nie tylko rozwin臋艂y moj膮 gramatyk臋, ale uporz膮dkowa艂y sprawy, kt贸rych nie rozumia艂am. TFLS to jak dla mnie fajna opcja i warto艣ciowe zaj臋cia. Daj臋 tej szkole wysok膮 pozycj臋. Mo偶na zar贸wno poprawi膰 komunikacj臋, ale takze przygotowa膰 si臋 w zakresie egzaminu. Tak og贸lnie egzamin okaza艂 si臋 dla mnie nie tak bardzo trudny, uda艂o mi si臋 go zda膰, mam papier w r臋ku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywiscie ze nie jest to 艂atwe ale jak dobrze przygotujesz sie to bez problemu zdasz. Ja chodzi艂am na kurs do TFLS ale tez po zajeciach uczy艂am si臋 sama. Wiadomo 偶e czesc materia艂u trzeba w domu powt贸rzy膰. Zda艂am bez wiekszych problem贸w. Osoby kt贸re chodzi艂y do TFLS wiedz膮 偶e tam trzyma si臋 poziom oraz 偶e ucz膮 tam tylko wykwalifikowani lektorzy z wieloletnim sta偶em oraz ze na zaj臋ciach cz臋sto s膮 prowadzone hospitacje i sta艂y nadz贸r metodyczny nad zaj臋ciami. Dlatego to wyr贸偶nia TFLS od innych ma艂ych szk贸艂 gdzie ucz膮 studenci. Oprocz tego proponuje wej艣膰 na http://szkoly-jezykowe.com/ gdzie prowadzony jest ranking najlepszych szko艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie doskonale przygotowali do TOEFL w szkole TFLS.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja r贸wnie偶 wybra艂am szko艂臋 TFLS i si臋 nie zawiod艂am. Bardzo wysoki poziom, lektorzy przynosz膮 du偶o dodatkowych materia艂贸w. Cz臋sto te偶 organizuj膮 sprawdziany ( tzw mock exams) dzi臋ki temu ka偶dy wie czy co艣 musi jeszcze nadrobi膰. Co mnie przekona艂o do tej szko艂y to niskie ceny i Akredytacja MEN dzi臋ki temu wiem 偶e szko艂a jest wiarygodna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zamierzam zapisa膰 si臋 na kurs przygotowuj膮cy do TOEFL i ju偶 wiem 偶eby omija膰 szerokim 艂ukiem TFLS bo szko艂a, kt贸ry musi reklamowa膰 si臋 w tak 偶enuj膮cy spos贸b z pewno艣ci膮 nie jest wiarygodna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w szkole TFLS s膮 najlepsza kursy przygotowawcze do egzamin贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
TOEFL nie jest 艂atwym egzaminem. Mi uda艂o si臋 go zda膰 po kursie w TFLS.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam z angielskiego. 96/100 pkt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadzam si臋, w TFLS maj膮 dobre kursy przygotowawcze do TOEFL, moja siostra chodzi艂a i zda艂a bardzo dobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wg mnie trudno zda膰 ten egzamin, lepiej zapisa膰 si臋 na kurs 偶eby dobrze si臋 przygotowa膰, co do TFLS to te偶 s艂ysza艂am, 偶e dobrze tam ucz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w TFLS super przygotowuj膮 do ka偶dego egzaminu

Udost臋pnij ten post