Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy latwo zdac TOEFL ?

Polecane posty

Gość gość
Ja dzięki TFLS dobrze zdałam maturę a potem FCE. Polecam.

Gość gość
W TFLS jest bardzo profesjonalnie zorganizowany i prowadzony kurs TOEFL. Mile wspominam naukę w TFLS. Z pewnością jest to najlepsza warszawska szkoła językowa.

Gość gość
w TFLS na pewno dobrze przygotują do TOEFL bo mają odpowiednio przygotowanych do tego lektorów

Gość gość
Uważam że tylko dobre, sprawdzone szkoły, istniejące po 15 lub 20 lat potrafią dobrze przygotować do egzaminów. Jest ich wbrew pozorom tylko kilka w Warszawie. Ja chodziłam do TFLS i muszę powiedzieć że zajęcia w tej szkole są naprawdę prowadzone profesjonalnie i na wysokim poziomie.

Gość gość
mogę polecić TFLS, bo nauczyli mnie tam płynnie mówić po angielsku. Prowadzą tam świetne konwersacje.

Gość gość
Pytanie, czy to tak namiętnie wypowiadają się PRowcy TFLS, czy ktoś robiący antyreklamę? tak czy inaczej wypowiedzi w tym temacie to żenada. Nawet boty potrafią robić bardziej wiarygodne konwersacje...

Gość gość
TFLS to dobra szkoła.

Gość gość
Przygotowywałam się w szkole TFLS do TOEFL i mogę z czystym sumieniem polecić tę szkołę. Pełen profesjonalizm. Lektorzy są super, zawsze służą pomocą.

Gość gość
w TFLS dobrze przygotowują do egzaminu TOEFL, na zajęciach lektorka wymęczyła nas porządnie ale opłacało się, bo egzamin zdany, bardzo pomogły mi mock examy, dzięki nim wiedziałem jakie robię błędy

Gość gość
Czy latwo? to zalezy na jakim poziomie poslugujesz sie jezykiem angielskim. Ja mialam z nim stycznosc na codzien, rozumialam go tak jak jezyk polski. Sama przygotowywalam sie do tego egzaminu- zakupilam ksiazke i plyty .Nie siedzialam szczegolnie po nocach i nie zakuwalam slowek. Najwazniejsze to duzo sluchac, czytac teksty gdzie slownictwo jest na poziomie akademickim.

Gość gość
Tak, ja miałam 96 na 100 pkt.

Gość gość
Szkoła TFLS spełniła moje oczekiwania. Zajęcia ciekawe i przede wszystkim skuteczne! Miła atmosfera, polecam wszystkim

Gość gość
ja przygotowywałam się do TOEFL w szkole TFLS i egzamin okazał się dla mnie całkiem znośny

Gość gość
to prawda w TFLS potrafią przygotowac do egzaminu

Gość gość
Zapisałam się do szkoły TFLS parę lat temu przed maturą i bardzo spodobała mi się ta szkoła. Chodziłam później na kurs CAE i zdałam egzamin.

Gość gość
Miałam poważne problemy z przełamaniem bariery w nauce języka angielskiego. Najpierw rozpoczęłam naukę w innej szkole od podstaw, ale nauczycielka dostosowywała się do osób, które już liznęły tego języka. Zrezygnowałam, wstydząc się zwrócić uwagę nauczycielce. Zapisałam się do TFLS i spotkałam na swojej drodze nauczyciela, który przede wszystkim skupił się na osobach takich jak ja, które nigdy nie uczyły się angielskiego. Teraz jestem już po półtora roku nauki przełamałam się. Pomogły mi też darmowe zajęcia konwersacyjne z Brytyjczykami w tej szkole. Zachęcam do skorzystania z ich usług.

Gość gość
chodziłam do TFLS na kurs TOEFL i zdałam :) wystarczy trochę zaangażowania

Gość gość
Ja chodziłam na kurs do TFLS ale tez po zajeciach uczyłam się sama. Wiadomo że czesc materiału trzeba w domu powtórzyć. Zdałam bez wiekszych problemów egzamin. Osoby które chodziły do TFLS wiedzą że tam trzyma się poziom oraz że uczą tam tylko wykwalifikowani lektorzy z wieloletnim stażem oraz ze na zajęciach często są prowadzone hospitacje i stały nadzór metodyczny nad zajęciami. Dlatego to wyróżnia TFLS od innych małych szkół gdzie uczą studenci.

Gość gość
Dobrze jest zapisac sie na kurs do jakiejś szkoły jezykowej która specjalizuje sie w przygotowaniu do egzaminów. Faktycznie w tym jest dobra szkoła TFLS , nie moge zaprzeczyć jeśli ktoś szuka szkoły w Warszawie.

Gość gość
łatwo jak się będziesz uczyć, co do TFLS to też mogę polecić bo mają dobrych lektorów

Gość gość
Ja zdawałam TOEFL po kursie w TFLS i wg mnie egzamin jest do zdania, jeśli odpowiednio się przygotujesz. W TFLS mają doświadczenie w prowadzeniu tego typu kursów, polecam tę szkołę.

Gość gość
Polecam TFLS. Chodziłam tam na TOEFL i zdałam. Miałam super lektora. Sporo przynosił dodatkowych materiałów które nie tylko rozwinęły moją gramatykę, ale uporządkowały sprawy, których nie rozumiałam. TFLS to jak dla mnie fajna opcja i wartościowe zajęcia. Daję tej szkole wysoką pozycję. Można zarówno poprawić komunikację, ale takze przygotować się w zakresie egzaminu. Tak ogólnie egzamin okazał się dla mnie nie tak bardzo trudny, udało mi się go zdać, mam papier w ręku.

Gość gość
Polecam szkołę językową tfls. Bardzo dobra kadra, zajęcia prowadzone tak jak należy. Wymagający nauczyciele, wysoki poziom. Zajęcia są blisko metra więc miałam super dojazd.

Gość gość
W TFLS na pewno dobrze cię przygotują. Ja tam chodziłam i egzamin nie stanowił dla mnie problemu. Mają dobrą kadrę, która wie jak przygotowywać uczniów do tego typu testów.

Gość gość
Dobrze jest zapisac sie na kurs do jakiejś szkoły jezykowej która specjalizuje sie w przygotowaniu do egzaminów. Faktycznie w tym jest dobra szkoła TFLS , nie moge zaprzeczyć jeśli ktoś szuka szkoły w Warszawie to polecam.

Gość gość
Chodziłam do TFLS i jestem zadowolona, bo były efekty. Kurs był dobrze przygotowany. Gramatyka była i to się przydaje, ale był duży nacisk na konwersacje.

Gość gość
zdecydowanie polecam TFLS, bo mają genialnych lektorów

Gość gość
Jeśli zależy Ci na wysokim poziomie nauczania, zajrzyj do TFLS. Uczęszczałem na intensywny kurs z j. niemieckiego, który świetnie przygotował mnie do wyjazdu za granicę!

Gość gość
Zapisałam się na kurs wakacyjny do TFLS. Szkoła obchodzi 25 lecie i mają bardzo dobrą ofertę kursów. Byłam już tam na kursie i się nie zawiodłam.

Gość gość
TFLS najlepsza kadra na świecie. Dawno nie spotkałam się z tak wyrozumiałą kadrą, mają mnóstwo tricków, pomysłów na naukę języka. Atmosfera jaką tworzą sprzyja uczeniu się.