Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy latwo zdac TOEFL ?

Polecane posty

Gość gość
Jeśli chodzi o przygotowanie do egzaminów to TFLS jest najlepsza.

Gość gość
Ja chodzę do szkoły TFLS jest to jedna z lepszych szkół do jakiej trafiłam, są małe grupy i dobrzy lektorzy, zajęcia są bardzo ciekawe i nauka idzie mi gładko.

Gość gość
Polecam TFLS. Profesjonalna placówka z doświadczonymi lektorami.

Gość gość
Ja chodzę do szkoły TFLS i bardzo mi tam odpowiada nauka . Zajęcia ciekawe, niewielkie grupy - dobrze dobrane. Widzę postęp - jestem mega zadowolona!

Gość gość
Chodzę do TFLS pierwszy semestr, ale na pewno zapiszę się na kolejny. Polecam z czystym sumieniem.

Gość gość
TFLS to bardzo dobra szkoła. Kilka lat już tam uczęszczam i trzymają poziom przez cały czas. Szczerze polecam.

Gość gość
moim zdaniem lepiej się przygotować na jakimś kursie do tego egzaminu, ja chodziłam na kurs do szkoły TFLS i zdałam

Gość gość
Polecam TFLS. Dobra szkoła. Lektorzy uczą dobrze i fachowo. Spokojnie w tej szkole można pokonać barierę przed mówieniem i przygotować się do certyfikatu. Ważne, że bardzo dobrze dobierane są grupy dzięki czemu atmosfera zajęć sprzyja nauce.

Gość gość
Polecam TFLS. Zajęcia bardzo interesujące. Zajęcia odbywają się w małych grupach i w przyjaznej atmosferze. Zawsze wychodzę uśmiechnięta i zadowolona.

Gość gość
TFLS to najlepsza szkoła do jakiej trafiłam. Super lektorzy. Zawsze świetnie przygotowani do zajęć, kreatywni i wymagający. Polecam każdemu komu zależy na szybkich efektach.

Gość gość
Polecam szkołę TFLS w 100%. Profesjonalni lektorzy pozwolili mi szybko i sprawnie nauczyć się języka i zdać TOEFL.

Gość gość
Polecam TFLS. Na kursie angielskiego przeskoczyłam cały poziom po pół roku. Szczególnie fajne są zajęcia z dodatkowych konwersacji, można naprawę dużo poćwiczyć.

Gość gość
Mój egzamin zdany więc jestem zadowolona z TFLS i polecam tę szkołę.

Gość gość

Też słyszałem, że w TFLS dobrze uczą.

Gość gość

W TFLS jest bardzo profesjonalnie zorganizowany i prowadzony kurs TOEFL. Mile wspominam naukę w TFLS. Z pewnością jest to najlepsza warszawska szkoła językowa.

Polecam TFLS. Nauka języka angielskiego na naprawdę wysokim poziomie! Lektorzy kompetentni, a zajęcia bardzo ciekawe i nastawione na konwersacje.

Gość sobieś

Korzystałem z usług szkoły TFLS. Pełny profesjonalizm i wysoki poziom kształcenia. Lektorzy bardzo kompetentni i sympatyczni, mobilizują do nauki. Luźna atmosfera, małe grupy, solidnie przerabiane tematy zajęć. Polecam- nauka z przyjemnością.

Gość Zosia

Polecam TFLS. Indywidualne i życiowe podejście, miła atmosfera, dogodna lokalizacja.

Gość gosc

Chodzę już drugi miesiąc na kurs angielskiego do szkoły TFLS i potwierdzam wszystkie pozytywy na temat szkoły

Gość czarek

Szkoła w 100% godna polecenia, chodzę tam już 3 semestr i jestem mega zadowolony. Polecam TFLS

Gość Koneser

It's very easy! ...ziałem się!

Gość mały

Bardzo odpowiada mi sposób nauczania w TFLS, profesjonalni lektorzy, pełni energii, luźna atmosfera. Polecam!

Gość gosc

Chcę zdać TOEFL i szukałem dobrej szkoły. Zapisałem się do TFLS i jestem póki co zadowolony.

Gość gosc

Rzetelnie przygotowano mnie w TFLS do egzaminu, dzięki tej szkole zdobyłem certyfikat!

Gość gosc
Dnia 21.03.2019 o 10:54, Gość gosc napisał:

Rzetelnie przygotowano mnie w TFLS do egzaminu, dzięki tej szkole zdobyłem certyfikat!

zgadzam się

Gość Mati

Polecam szkołę TFLS. Bardzo mi odpowiada profil zajęć oraz sposób ich prowadzenia.

Gość Karina

Jestem bardzo zadowolona z kursu w TFLS. Bardzo mi się kurs podobał. Lektorzy super, zajęcia ciekawe. Sale wyposażone, grupy nieduże, polecam!

Gość emila

Warto zapisać się do TFLS, bo to porządna szkoła. Lektorzy podchodzą do każdego kursanta indywidualnie. Podoba mi się również to, że przy zapisie na kurs odbywa się spotkanie z metodykiem. Dzięki temu kurs jest lepiej dopasowany.

Gość agi

Bardzo dobra szkoła. Wysoki poziom nauczania w naprawdę przystępnej cenie. Świetny lektor, bardzo miła obsługa w sekretariacie. Panie są zawsze bardzo pomocne. Grupa mała z fajną atmosferą. Jestem bardzo zadowolona z nauki.