Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka fryzura dla wlosów bardzo rzadkich ratujcie

Polecane posty

Gość gość

ech mam pare wlosow na glowie,rzadkie cientkie,mysi ogonek:(pewnie nikt tu nie ma az takich rzafkich wlosow ale jak myslicie da sie cos zrobic by w miare wygladac?nie mam zycia towarzyskiego przez te wlosy,wstyd wyjsc,moge jedynie zwiazac w kitke co wyglada paskudnie ale jak rozpuszcze...smiech na sali:(

Gość gość
krótkie włosy i dodawanie objętośc****anką

Gość gość
ja też mam ten problem i zrobiłam sobie trwałe fale u fryzjera(nie chce robić reklamy, zapytaj fryzjerkę) to jest zabieg na 3 miesiące ja mam 3 i pół i jestem bardzo zadowolona, serio, zapłaciłam 120 zł i OPTYCZNIE MAM TROCHĘ WIĘCEJ WŁOSÓW

Gość gość
a ja mam zupelnie inny sposob na gęstsze wlosy.. mam rowniez rzadkie wlosiny, zapuszczam je i sa naprawde biedne. mam je do zapiecia od stanika i dopinam sobie 4 spinki clip in zeby zagescic swoje wlasne. wlosy mam wowczas normalne a nie rzadkie, spinek nie widac ani nie czuc bo mam wprawe w dopinaniu i robie sobie rozne warkocze dobierane, klosy dobierane itp i mam swietne fryzury i nikt nawet nie widzi jakie mam cienkie wlosy bo codziennie nosze clipy :)