Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W innych miastach zwracają na mnie uwagę

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem o co tutaj chodzi :) Jak jezdze do Warszawy albo Krakowa , to zawsze wiele osób zwraca na mnie uwagę , uśmiechają się , zagadują , patrzą się , są milsi , czuje się po prostu o wiele bardziej atrakcyjna , chmm.. doceniana ;) a wyglądam tak jak na co dzień u siebie w mieście , może nawet gorzej bo włosy mam w nieładzie po podróży i jestem trochę zmęczona. U mnie w mieście zdarza się żeby ktoś się uśmiechnął , odwrócił , ale nie tak często , i raczej nikt nie podchodzi. Mam 17 lat , no prawie 18 , nigdy nie byłam w związku , wydaje mi się że w innym mieście właśnie w Krakowie albo warszawie byłoby mi łatwiej znaleźć chłopaka Pisze to , bo zastanawiam się od czego to zależy Może moje samopoczucie i pewność siebie w innych miastach jest większa niż w moim , i to dlatego ? Albo nie wiem już naprawdę...

Gość gość
po prostu więcej jest ludzi i tyle

Gość gość
No tak, ale u mnie w mieście też sa miejsca gdzie bywa więcej ludzi , albo jakies wydarzenia , imprezy , i częściej zdarza mi się ze np. w Krakowie w jakimś spokojniejszym miejscu nawet ktoś mnie zaczepi niż u mnie w tłumie