Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mananammm

ciąża 6 tydzień a kłucie i bóle jak na miesiączke

Polecane posty

Gość mananammm

Witam, jestem w 6 tygodniu ale mam kłucia takie w pochwie, coś jakby ukłucia . bóle brzucha jakbym miała dostać miesiączkę, takie dziwne te bóle... dostałam luteine ale to nie pomogło czy to normalne w tak wczesnej ciazy?

to normalne objawy, ja miałam takie same . Jestem w 7 tygodniu :) Nie martw się, a jak cię kłuje mocno to weź nospe, można ją brać w ciąży :)

boli i jeszcze troche bolec bedzie. wszystko tam sie zmienia i przygotowuje do dziecka;) ja czasem zwijalam sie z bolu zreszta jak i przed ciaza bo miesiaczki tez byly nie do wytrzymania takze nospa albo mieta i jakos musisz wytrzymac ;D

Gość gość
To normalne. macica przygotowuje się do kilkumiesięcznej wytężonej pracy:) ja tez miałam silne kłucia, bardzo się bałam, bo staraliśmy się 3 lata o dziecko. Nie martw się, bo stres jest niedobry dla ciężarnej;) Powodzenia:)

Gość gość
To normalne, macica się powiększa. Mi przeszły te kucia w 8-9 tygodniu.

Gość gość
ja to długo jeszcze te bóle miałam, potem spokój, teraz jestem w 31 tyg i czasem wracają.

Gość gość
Ja tak miałam i poroniłam.

Gość gość
To normalne ze cię boli ważne zeby nie było plamień, i bóle nie były z silnymi skurczami. Wez nospę albo lepszy bo bezpieczniejszy jest magnez najlepiej bez wit b