Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie, by inne mamy wam zazdrościły ? Kupujecie dziecku drogie rzeczy ?

Polecane posty

Gość gość

posyłacie na kurs tenisa czy gry na pianinie ?

Gość gość
Tak robią puste i glupie

Gość gość
Debilne pytanie zapewne jak i osoba która je zadała.

Gość gość
ja przede wszystkim lubię,żeby moje dziecko było tak czyściutko,jak spod igły ubrane...niekoniecznie w najdroższe ciuchy,bo mam kuzynkę,która wydaje kupę kasy na dziecko,a ono tak jakoś niechlujnie wygląda,bo a to plama,a to pogniecione,a to uprane z czymś ciemnym i takie bure...więc moje,choć skromniej wygląda lepiej ;)

Gość gość
na tenisa czy pianino zapiszę dziecko jeśli samo będzie tego chciało,a nie żeby się pochwalic,co za pusta baba pisała temat

Gość gość
Nic nie musze robic, jestem ladna, zgrabna. Mam fajne dziecko i meza. Wystarczy.

Gość gość JJNB
Ja nic nie muszę robić. Męża siostra i tak mi wszystkiego zazdrości :D

Gość gość
ja też nie muszę nic robic, wystarczy ze mieszkam za granicą i szwagierka i kuzynki zazdrosne o wszystko. nawet jak cos dzieciom przywiozę unoszą się honorem ze przecież ich stać i niby nie chcą wziąć. a wiadomo jak to tutaj, dziecku zawsze kupie lepsze i droższe niz tanie i badziewne. A potem niby krytyka ze dwuletnia dziewczynka w butach nike to tandeta dla szpanu.

Gość gość
Oj ludzie to nie chodzi o drozsze rzeczy...Wystarczy miec dobry gust,dbac o siebie i o swoja rodzine.Sa kobiety co potrafia zrobic cos z niczego.A tak wogole to zazdrosc to zle uczucie I nic dobrego nie przynosi.

Gość gość
Jarasz sie ze za granicą mieszkasz

Nic nie robię, bo nie należę do osób zaopatrzonych w siebie i swoje dzieci. Wole mieć fajne kontakty np ze znajomymi, które są mamami, mieć o czym pogadac na luzie i bez przechwalania się niż zachowywać się jak pusta idiotka, której w glowie tylko przeświadczenie, ze muszę być lepsza. I cieszę się, ze obracam się w towarzystwie normalnych kobiet, mam.

Gość gość
Ja robe wszystko ,zeby mi nie zazdroscily ,ale I tak zazdrosc jest.Ehhh nic w tym dobrego szczegolnie jak potem pojawia sie wyscig szczurow.Jedynie sie ciesze ,ze moge wplywac tez czasem pozytywnie na kolezanki ,bo zaczynaja sie odchudzac I wiecej dbac o siebie ,robic remonty w domu itp ,ale to akurat wychodzi im na dobre :D

Gość gość
tawredna.....skały srały...nie ściany :D

Gość PrawdeCiPowiem
Nic nie muszę robić bo jestem piękna , mam pięknego męża i wszystko co robię jest wspaniałe , nawet pierdnięcie ... :D hahhahahaha ! No żarcik ... Nie lubię jak ktoś mi mówi''wieeesz ja to Ci zazdroszczę'' albo patrzy z zazdrością . Tak jakoś mi wtedy dziwnie , i to dziwnie w nieprzyjemnym znaczeniu ...

Gość gość
nic nie robie, nie chce żeby mi ktokolwiek zazdroscił

Gość lili789741
nie potrzebuję przeglądać się w oczach innych, to jest tak, ze jak ktoś sam nie doszedł do niczego to chce żeby dziecko było najlepsze we wszystkim i nadrobiło jego nieudane życie.... ps. z zagranicy już dawno nie znaczy lepsze

Gość lili7897411
nie potrzebuję przeglądać się w oczach innych, to jest tak, ze jak ktoś sam nie doszedł do niczego to chce żeby dziecko było najlepsze we wszystkim i nadrobiło jego nieudane życie.... ps. z zagranicy już dawno nie znaczy lepsze

Gość gość
ale nike dla dwulatka/i to ok 100 zł kosztują, to co to za luksus? Nie rozumiem. I nawet nie sa ze skóry, wiec czego tu zazdrościć?

Gość gość
Jakie to polskie he he wzbudzić zazdrość ale po cholerę ja się pytam?