Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kraków najgorsze miasto do życia w Polsce

Polecane posty

Gość gość

Ta wieczna wojna między kibicami Wisły i Cracovii z których ci drudzy są naprawdę niebezpieczni bo psychiczni :O potrafią zaatakować grupką nawet dzieci i małżeństwa gdy coś im się nie spodoba, np. zbyt czerwono-niebieski ubiór :D i to od razu machają nożem albo maczetą, nawet policja sobie z ścierwem nie radzi :classic_cool: Uciekajcie stamtąd póki żyjecie

Gość gość
Ja byłam tam już wiele razy , czasami na 1 dzień czasami na kilka , i jeszcze nigdy nie spotkałam się z "nożownikami" albo z jakąkolwiek agresją :) I przyznam że 2 lata temu zobiłam coś głupiego , miałam 17 lat i dałam się namówić koledze żeby założyć szaliki korony kielce , to było jakoś po ataku Cracovii na koronę Na szczęście nie spotkaliśmy żadnego "psychicznego" kibica Wydaje mi się że ta opinia o maczetach , nożownikach itd. jest trochę wyolbrzymiona Teraz zastanawiam się właśnie gdzie wyjechać na studia , do Krakowa czy Warszawy

Gość gość
Zapewniam Cię, że nie jest przesadzona. Jeśli widzisz więcej niż trzech łysych, tępych skurwysynów w biało-czerwonych paskach to lepiej skręć w drugą stronę.

Gość gość
nie prawda! jest o wiele tansze niz warszawa, spojrzcie chociazby na taksówke www.radiotaximpt.krakow.pl :)

Gość gość
taaaak. najważniejsze do życia w mieście są ceny taksówek. o pół gorsza taniej niż w innym mieście