Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyznałem jej, że choruję na depresję... nie odpisuje

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałem być wobec niej szczery ... ona nie odpisuje. Czy to koniec naszej znajomości? jak myślicie?

Gość gość
Moze sie przestraszyla...bała angażować w związrk z osobą chorą...Wiadomo są różne rodzaje depresji i każdy inaczej to przechodzi....Plus dla Ciebie że jej o tym powiedziałeś. .

Gość gość
A jak dluga to byla znajomosc?

Gość gość
Tylko się nie przyznawaj że siedzisz na kafe.pl

Gość gość
Głowa do góry Jeszcze kogoś poznasz..:)

Gość gość
3 tygodnie znajomosci

Gość gość
Uznała że tak będzie lepiej , bo nie chce Ci zaszkodzić w żaden sposób , a myśli pewnie że nie umie pomóc , nie wie jak mogłaby pomóc a gdyby z tobą dalej pisała albo się spotykała to bardzo chciałaby ci pomóc i nie wiedziałaby jak to zrobić. Jeżeli bardzo Ci zależy na tej znajomości , to możesz jeszcze do niej napisać , może odpiszę . Odemnie każdy chłopak ucieka jeżeli jakikolwiek problem stanie na drodzę , ja mam nieciekawą przeszłość , przemoc psychiczna w domu , bulimia , teraz problemy zdrowotne. Ale jeżeli mamy kiedyś spotkać tą "prawdziwą miłość" to ją spotkamy , teraz albo za kilka miesięcy , lat :)

Gość gość
niestaty wygadałem się, że goniłem matkę z siekiera po osiedlu, bo nie chciała mi dac kasy na browara :(

Gość gość
dziekuje za kazdą wypowiedz...

Gość gość
Typowe, wyczuła samczą słabość, a kobiety nienawidzą słabości, wbrew temu co mówią, facet przy pierwszych oznakach rzeczy typu fobia, depresja właśnie i inne objawy tego, że nie jest silny psychicznie od razu zostaje skreślony. To zwierzęcy instynkt.

Gość gość
Depresja może dopaść każdego. To nie jest żaden powód do wstydu. Wiadomo, że nie wolno jej bagatelizować. Jeśli dziewczyna się przestraszyła po Twoim wyznaniu to trudno. Napewno chciałeś dobrze, chciałeś być szczery i to się chwali.

Gość gość
Ja miałam podobna sytuacje, spotykałam sie z facetem 2 lata i wiedział, ze mam stany depresyjne, ale pewnego razu wyladowałam w szpitalu, ot tak na testowanie nowych leków, badania itp. Przyszedł mnie odwiedzic z kwiatami i ...wiecej sie nie zobaczylismy. :O Wg mnie dziewczyna nie była aż tak bardzo zaangażowana w tę znajomość i przestraszyła się branie odpowiedzialnosci za Ciebie a może ma też złe doświadczenia z depresją. Najlepiej byloby ją niezobowiązująco spytać, niestety ludzie rzadko potrafią szczerze rozmawiać. Nie martw się, lepiej teraz niż później.

Gość gość
Wiecie. mam jeszcze nadzieję, że ona się odezwie..

Gość gość
Ale o co mam ją niezobowiązująco spytac ?

Gość gość
to przykre

Gość gość
Daj sobie z nią spokój

Gość JokaS1
Facet, weź się w garść. Ja też kiedyś chorowałam. Nie mogłam sobie znaleźć miejsca. Ale zrozumiałam, że moje życie zależy tylko ode mnie, od nikogo więcej. Poszłam na terapię, biorę biowapń dla usprawniania pracy mózgu, możesz go znaleźć w zielarskich sklepach internetpwych typu tiens 24 com. Zadbaj o siebie a babka zrozumie co traci