Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Kraków to bezpieczne misto dla dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka przeprowadza się na studia do Krakowa , ja jej to odradzałem , bo wiem jakie są opinie o tym mieście szczególnie o kibicach. Wiem jaka jest nie raz wracała po jakiś imprezach czy zajęciach dodatkowych po nocach czy nad ranem sama , umiała przejść pół miasta w środku nocy z przyjaciółką w środku nocy jak wracala z moich urodzin bo transportu nie było Nic jej się nigdy nie stało wiec może udawac odwazna ale dziewczyna ma 165 cm wazyc może z 50 kilo i pewnie nawet z jakims kurduplem nie dala by sobie rady Ja ja namawiałem na wroclaw ale mnie nie sluchala

Gość gość
dziewczyne tam mialem i mnie bila,wiec w koncu koplem ja w dupe i podalem na policje,sprawa umorzona.Taka kurde faja uczciwosc. Obecna kobitka jest mila i urocza,lubi mnie nie bic,a przytulac :-)

Gość gość
Trzeba tam uwazac bo dziala tam juz dlugo gang handlarzy ludzmi. Z****** policja nic z tym nie robi bo widocznie maja sami z tego kase. Trzeba uwazac na dyskotekach i w klubach. Celem sa najczesciej dziewczyny uzywajace narkotykow. Wiele z nich zaginelo. Najczesciej sa brutalnie gwalcone. Niektore tego po prostu nie przezyly. To nie jest zart. Tam trzeba uwazac.

Gość gość
studiowałam tam... ech miłe wspomnienia...