Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tak mozna gumki

Polecane posty

Gość gość

czy po zalozeniu prezerwatywy mozna troche pouzywac, zrobic ok pol godziny przerwy i dalej sie kochac uzywajac tej samej? oczywiscie gumka jest ciagle zalozona.

Jasne. Po wszystkim można wygotować, poczekać aż ostygnie i jechać dalej, dopóki się bieżnik nie zatrze całkowicie.

Gość gość
Najlepiej wyszorować pumeksem :) Po co się tak bawić na raty, lepiej raz a porządnie a na drugi raz druga gumka ;)

Gość gość
ja pytam serio, on moze dlugo a ja nie daje rady az tyle wiec potrzebuje chwili odpoczynku.

Gość gość
Nie można gotować ..tylko prać ... Do 30stopni

Gość gość
czy ktos odpowie na serio?

A na co ci prezerwatywa pol godz przed seksem co w domu sobie ja zalozysz zanim pojdziesz ruchac jakas panne

Gość gość
nie bede "ruchac zadnej panny" bo jestem kobieta. zastanawiam sie tylko czy takie przerwy wplywaja jakos na jakosc prezerwatyw. przerwy robimy bo nie zawsze daje rade fizycznie i sie mecze zwyczajnie. wtedy lezymy sobie z 15 minut i znowu zabieramy sie za siebie. czy gumka wtedy jeszcze nadaje sie do uzycia?

"nie bede "ruchac zadnej panny" bo jestem kobieta." Akurat wcale nie uważam, aby to przekreślało twoje szanse :classic_cool: Ryzyko zajścia w ciążę jest minimalne. Prezerwatywa nie rozpuszcza się w atmosferze ziemskiej w ciągu godziny od wyjęcia z opakowania.

Gość Markotna Wiesia
Rasistka jakaś.

Gość gość
ani jedno ani drugie. a co do ciazy to nie o to pytalam bo gumki poki co nie pekaly. ciekawi mnie jednak czy takie ich przetrzymywanie nie wplywa na ich jakosc. moze mielismy szczescie ze nie pekly a tak nie wolno robic.

Właściwości lateksu raczej nie ulegają zmianie, tylko siusiak mu się spoci i to może sprzyjać zsunięciu się prezerwatywy, ale nie wiem, jak to wygląda w perspektywie półgodzinnej. Nie próbowałem :classic_cool: Jeśli jego Mały nie zaczyna się krztusić, jak również dławić, ani robić karpika wyjętego z wody, to wszystko w porządku ;)

Gość gość
Ja bym na wszelki wypadek użył nowej gumki. Lepiej nie ryzykować.

Gość gość
No i chyba tak będziemy robić. Albo bez przerw tylko od razu do konca.

Gość gość
Można bo mąż mnie kocha nieraz ok godziny bo po pierwszym wytrysku mi nie raz nie opadnie więc kocha sie dalej ja mam dwa orgazmy i jest fajnie.Jak moze przerywac by zmienić prezerwatywe.