Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lecialyscie kiedys samolotem?

Polecane posty

Gość gość

Ja bym kiedys chciala :-)

Gość gość
Mieszkam w uk wiex tak

Gość gość
Ja najbardziej lubię klaskać po lądowaniu:)

Gość wredny małpiszon
Tak, leciałam :) Fajne uczucie towarzyszy podczas startowania :D

Gość gość
Latam kilka razy w roku. Az mi sie wierzyc nie chce, ze sa osoby, ktore nigdy nie lecialy samolotem.

Gość gość
Pierwszy raz polecialam jak mialam 3 latka I latam teraz kilka razy do roku.Moje dziecko polecialo pierwszy raz jak mialo 3m :D

Gość gość
Uwierz , po kilku razach jest to po prostu nudne :P Halas, troche ciasno, czasem placzace nad uchem dziecko wspolpasazera lub rozparty i spychajacy cie wspolpasazer obok.. Za oknem najczesciej po prostu biale pole.. czyli chmury , nic nie widac interesujacego :) Odprawa, kolejki do wszystkiego, kontrole, przepychanki w drodze do samolotu.. Ekscytacja szybko mija :)

Gość gość
ja też latam często ale dla mnie to stres i męczarnia. Najpierw na lotnisku to czekanie, wleczenie się z tym bagażem, teraz z dzieckiem to już w ogóle sajgon. tu ona mi ucieka a tu pokaż dokumenty, bilety, znowu dokumenty, znowu bilety z bagażu wyjmij laptopa, kosmetyki do woreczka włóż i czekać czekać i czekać a sam lot nuuuda straszna. Nie cierpie, stresuje się cały czas bo się boje po prostu, ale wolę to niż cały dzień w autokarze

Gość gość
ja nie cierpię latać, nie boję się ale jest to męczące. Najpierw kolejki do odprawy, potem bramki, znowu kolejki do samolotu, długi lot z wrzeszczącymi dziećmi, ciągle łażąca stewardesy sprzedające jakieś pierdoły :O ale ja latam tanimi liniami :O nie wiem jak jest w tych "normalnych"