Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet_26_Lat_Szuka_Żony

Nie mogę znaleźć kobiety. RATUNKU!

Polecane posty

Szukam, i szukam. Szukałem w szkole, na uczelni, na ulicy, w necie... Problem polega na tym, że mam bardzo wysokie wymagania i podobają mi się już chyba tylko kobiety-anioły (bez mankamentów). Jak obniżysz wymagania dotyczące wyglądu fizycznego? Szukałem na portalach randkowych. Obejrzałem 10 000 profili (poważnie aż 10 tysięcy :o) i nic nie znalazłem interesującego! Na mieście minąłem drugie tyle młodych kobiet i też - NIC interesującego. Nie jestem wstanie powiedzieć, która modelka, piosenkarka czy aktorka mi się podoba, bo ŻADNA nie jest dla mnie interesująca. Czy udać się z tym do psychologa. Czy ja jestem normalnym facetem?

Pokażcie zdjęcie ładnej kobiety, powiem Wam czy mi się podoba.

Dochodzę do wniosku, ze jestem waginosceptykiem. :o

Gość gość
Ależ wszystko z Tobą w porządku Nadal bądź taki wybredny... i jedynym towarzystwem będzie lustro :classic_cool:

Gość pablopicassopablo
Z zycia.... Mialem zone , laska z klasa, wszystko na woim miejscu- tez swego czasu pzebieralem I szukalem , zalazlem , myslalm, ze te jedyna ale sie poscila. Teraz jestem z dziewczyna o przecietnej urodzie , ale cycki duze , kochana , mila , wyrozumiala , nie zamienilbym jej na zaden ideal . Nigdy w zyciu nie bawilem sie takimi cyckami , az sie rozmazyle!!!