Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet w kropce

Wymówka? Kłamie? Zwodzi? a może mówi prawdę?

Polecane posty

Gość facet w kropce

Witajcie! Na wstepie dodam że poznałem pół roku temu dziewczyne przez internet. Dzieli nas jakies 100km odległosci i jestesmy w tym samym wieku. Dziewczyna jest samodzielna mieszka sama (jest sierotą) Nasza znajomośc rozkwitała w najlepsze - dośc sporo "wisimy" na telefonie. Wielokrotnie mielismy sie spotkac to zawsze jej cos wypadało - albo została dłużej w pracy i wracała późno(praca w pogotowiu). Potrafiła sie jej zwalic rodzina lub miała wypadek i wyladowała w szpitalu(nie miałem z nia wtedy kontaktu) Dodam jednak że zawsze był kontakt telefoniczny - zawsze wszystko tłumaczyła/informowała; potrafilismy ze soba przegadac 40H miesięcznie przez telefon. Do dzis nie znam jej adresu - jakoby asekurowała sie bo kiedys była nekana przez stalkera. Ciagle mi obiecuje że chce ze mna byc ze sie zakochała że sie spotkamy. Niebawem ma urlop i powiedziała ze jeszcze bede miał jej dosyć. Co o tym sadzicie bo czuje sie zwodzony i czuje że mówi że chce a to co sie dzieje pokazuje co innego. Sadze ze tylko w tym ostatnim stwierdzeniu może miec racje (dam sobie spokój mimo że mi na niej zalezy)

Gość gość
Spotlaliscie sie juz lub czy sa konkretne plany?

Gość facet w kropce
Nie nigdy wczesniej sie nie spotkalismy, wiemy oboje jak wygladamy nawzajem, dotychczas kontakt tylko telefon/internet.

Gość gość
Podejmij probe umowienia sie i wtedy podejmij dalsze decyzje. Pewnie jak dziewczyna miala stalkera, to poprostu boi sie kolejnego ziwazku, mezczyzny i stad reaguje w ten sposob.