Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wstyd pracować po studiach w telemarketingu

Polecane posty

Gość gość
Uważam że nie jest to wstyd. Lepsze to niż nic nie robić. A wstyd to właśnie nie pracować i żerować na innych.

Gość gość
Proszę o szczere opinie. :/

Gość gość
Nie wstyd. Państwo nie dało ci innych możliwości, więc robisz to, co możesz.

Gość gość
Szukam czegoś innego, ale wiadomo, jak jest w tym kraju. Trzeba więc sobie jakoś radzić. Pytanie tylko, czy to wstyd?

Gość gość
Autorko ja już powiedziałam, że to nie jest żaden wstyd. Żadna praca nie hańbi.

Gość gość
Kumpela zarzuca mi, że nie szukam pracy w zawodzie (jestem po historii o specjalności archiwalnej), ale ja dobrze wiem, że po tych studiach nie ma pracy i dlatego od razu zaczęłam wysyłać CV gdzie indziej. Teraz zastanawiam się, czy dobrze robię. Może powinnam jednak spróbować?

Gość gość
w rodzinie mam dziewczynę świetnie wykształconą, która też tak pracuje, niestety taki nasz chory kraj

Gość gość
Otóż to. Za niedługo pewnie i tak go opuszczę. Tutaj można tylko zwariować.

Gość gość
Wiem, że ciężko, dlatego też od razu po studiach zaczęłam szukać czegoś innego. Ale gdzieś tam mam wyrzuty, że nawet nie spróbowałam.

Gość Anielina W
Nie wstyd. Wstyd to kraś i z konia spaść jak mama mawiała. Ja natomiast wolę pracę w tiens 24 com.

Żadna praca nie hańbi - takie jest powiedzenie. Warto traktować ją jak jeden z etapów w karierze zawodowej i w międzyczasie zdobywać nowe umiejętności i wykształcenie. Niewątpliwie pomocne będzie podjęcie studiów podyplomowych, dzięki którym można będzie można tego dokonać. Dlatego też osoby zainteresowane podjęciami studiów podyplomowych na uczelniach o dobrej renomie serdecznie zapraszam do oddziałów Wyższych Szkół Bankowych. Nasza oferta jest niezwyklwe rozbudowana, a studia można podjąć w kilku lokalizacjach na terenie kraju (Poznań, Wrocław, Toruń, Bydgoszcz, Opole czy Gdańsk). Zapraszam serdecznie na naszą stronę internetową po szczegóły oferty. Pozdrawiam, Małgorzata Wieczorek Online Ekspert WSB