Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość NiebieskaCzarna

Probelm z oczami

Polecane posty

Gość NiebieskaCzarna

Hej od jakiegoś czasu mam straszne zmarszczki pod okiem głownie jednym (lewym) do tego okolice oka są czerwone, swędzą a ponadto na powiece i w okolicach oka pojawiły się chrostki. Swędzi niemiłosiernie... miałam kiedyś coś podobnego tyle że bez chrostek. Poprostu tarłam oko w wyniku czego skóra robiła się sucha i marszczyła się. Poszłam do lekarza i zapisano mi żel firmy flos lek z aloesem- pomógł. Tym razem też zaczełam go stosować ale oko szczypało i chyba smarowanie nic nie pomogło. Codziennie piję wapno 2x dziennie i biorę tabletki Loratan na alergie które zapisał mi lekarz. Na testach alergicznych niestety nie byłam, pani doktor poprostu uznała że Loratan jako lek przeciwalergiczny pomoże na wszystko. Wiem że warto wybrać się na testy, przechodziłam je już raz gdy byłam mała, dostałam wtedy leki adekwatne do tego na co byłam uczulona. Zastanawiam się jednak od czego to może być. Ostatnio farbowałam grzywkę farbą firmy syoss ale grzywkę układam na przeciwną stronę od oka, z resztą, oko już wczesniej, przed farbowaniem wykazywało reakcje alergiczną. Czy smarować to jakimś zwykłym kremem czy może odstawić wszystko na jakiś czas. Miał już ktoś coś podobnego? Wiecie od czego mogło sie to wziąc? Np.: jedzenie, kosmetyki (które odstawiłam kiedy tylko zauwazyłam że oko zaczyna swędzieć) dodam jeszcze tylko, że to ciągnie się już od paru dni (4-5 dni nie wiem dokładniej) Jeśli ktoś mógłby cos podpowiedzieć albo przeżył już coś podobnego i wie jak z tego wyjśc to prosiłabym o pomoc. :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować