Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oriana92

Wyjątkowo wyuzdana fantazja

Polecane posty

Gość Oriana92

Cześć, Jako, że nie chcę zostać zidentyfikowana, postanowiłam, że nie skorzystam ze swojego konta na Kafeterii, lecz wypowiem się jako anonim. A przechodząc do sedna... Cholera, nie potrafię. Jestem tak rozpalona mając w głowie jedną myśl, że nie mogę sobie z tym poradzić! Chciałabym... oddać się starym pijakom. Nie, nie jednemu, kilku, takim spod wiejskiego sklepu, nie zważając na ewentualne konsekwencje. I nie, nie u siebie w domu. Chcę, żeby mnie zaciągnęli do jakiegoś opuszczonego domu na uboczu, związali i robili ze mną co tylko chcieli, przez, powiedzmy, dobę. Chcę, żeby zdarli ze mnie ubranie i je spalili, pieprzyli we wszystkie dziurki, bili po stopach (uwielbiam to), gasili na nich papierosy, bili pasami po pupie i cipce, ściskali mi piersi i sutki. Po prostu nie mogę przestać o tym myśleć. Upatrzyłam sobie w okolicy konkretne miejsce (właśnie opuszczony budynek na obrzeżach miasta, posiadający, co najważniejsze, dość obszerną piwnicę). Często w nim jestem i sama robię sobie dobrze, jednak nie potrafię zebrać się do tego, by znaleźć kogoś, kto pomógłby mi zrealizować to pragnienie. Czy jestem psychopatką? Czy mam problemy z głową? Czy to po prostu wybitnie chora fantazja? A może jest jeszcze ktoś taki jak ja?

Gość gość
Jesteś SKRAJNIE POPIER)DOLONA

Gość Kameusz

Ta cała sytuacja jest zmyślona 

Co się stało z tym tematem? Miał kilka stron, a teraz widzę tylko parę komentarzu

ZOSTAŁ USUNIETY BO BYŁY TU OBRZYDLIWE RZECZY PISANE