Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miraga1987

LUTOWE mamy 2015

Polecane posty

Gość Miraga1987

Witam wszystkie Panie, nie wiem czy taki wątek już istnieje czy nie, nie patrzyłam nawet, jakoś tak mnie naszło więc postanowiłam napisać :-) jeśli ktoś ma ochotę odpisać, zapraszam :-) jak się czujecie kochane, jak tam Wasze brzuszki, widać już coś? u mnie dziś 15 tydz. i 5 dz. i nic nie widać, mam wrażenie że z dnia na dzień jestem coraz szczuplejsza w pasie :-(

halo ;) ja jestem 15 tydz 2 dni ;) troche juz u mnie widac brzuszek. termin na 15 luty;)

Gość Miraga1987
hej witam ;-) a jak samopoczucie? ja jestem strasznie płaczliwa, boli mnie głowa i nad ranem ogarnia mnie przerażający strach przed macierzyństwem....nie wiem skąd mi się to wzięło, bo do tej pory było ok

a u mnie okej , chociaz placzliwa jestem bardzo! do tego mam sny ze narzeczony mnie zdradza albo zostawia dla innej! ale co do macierzynstwa to nie umiem sie juz doczekac! mam nadzieje ze dam rade bo to dzidzia pierwsza. a jak kompeltowanie wyprawki?

Gość Miraga1987
u mnie też pierwszy bobasek :-) jeśli chodzi o wyprawkę, to mam dosłownie kilka ubranek kupionych gdzieś okazjonalnie, czyli nic....przeraża mnie to....czytam gdzieś ile czego potrzeba, ile kompl. body, czy z długim, czy z krótki, ale nigdzie nie ma żadnych konkretów, bardzo przeraża mnie kwestia ubrania dziecka w szpitalu...nie wiem co kupić...a jak u Ciebie? :-)

ja wiem tyle ze moja ginekolog daje na koniec liste co potrzeba do szpitala , ale staram sie kupowac powoli jakies rzeczy zeby potem cos nie wysooczylo;) ogolnie troche tego mam bo gdzie jestem to cos kupuje. a jak plec? wiesz juz?

Gość Miraga1987
raczej chłopiec ale za kilka tygodni będzie wiadomo na 100 % :-) a u Ciebie?

Gość gość
to witaj w klubie bo u mnie tez raczej chlopak;) ale dowiem sie za tydzien! chyba ze bedzie sie wstydzil;D w sumie mi to obojetne jaka plec wazne ze zdrowe ;)