Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjajajajajaj

Czy musze zakladac corce kombinezon na zime?

Polecane posty

Gość gośćjajajajajaj

Mala ma teraz 3 miesiące, zastanawiam sie czy musze ubierac jej kombinezon czy obejdzie sie bez niego , strasznie mi sie one nie podobaja i chciałabym kupic malej ocieplane spodnie i ladna kurteczke. Czy ktoras z was ubierala tak dziecko?

musi to na rusi :O a co rozumu swojego nie masz?

Gość gość
Moja miała kombinezon. Przynajmniej miałam pewność, że nigdzie jej nie podwiewalo.

DNS ja się zastanawiam jak te biedne, zagubione kobiety żyły i funkcjonowały kiedy nie było forów typu kafe ;)

Gość gośćjajajajajajja
Oczywiscie ze zrobie i tak po swojemu, pytam tylko jak mamy ubieraly swoje pociechy , bo jestem ciekawa. Głupie krowy hehe

Gość gość
ja mojej 6 latce na zime kupuje spodnie narciary. na szelkach i mampewnosc ze plecy ma zakryte.

Gość gość
6-latka to nie 6-miesięczne dziecko. Nic nie musisz, ale wg mnie kombinezon jest wygodny. Dziecko ok półroczne jest bardzo *****iwe, zakładanie mu osobno spodni, osobno kurtki trwa na pewno dłużej niż wsadzenie w kombinezon i zasunięcie zamka. Poza tym podwijanie kurtki. Moje 5-miesięczne ostatnio było ubrane w kurtkę. Jak je miałam na rękach to co chwilę ta kurtka się podwijała do góry. Muszę czasem małą wziąć na ręce bo jest ciekawa świata i ciężko jak ciągle leży w wózku.

Gość gośćjajajajajajja
No właśnie ja mam ten problem ze moja mala urodziłam pod koniec maja jak byly juz okropne upaly i od poczatku byla ubierana lekko i teraz kiedy chce ja opatulic, zalozyc spiworek do spania czy zalozyc cos grubszego to stawia opor hehe, obawiam sie ze kombinezon bedzie jej troche krepowal ruchy a ona jest straszna wierc***eta. No nic, kupie kombinezon ale na cieplejsze dni bede zakladac kurteczke i spodnie. dzieki za wypowiedzi w temacie

TaWredna - true :D "Głupie krowy" :O autorko, właśnie potwierdziłaś że jednak coś z tobą nie tak. Cóż, niektórzy nadają się tylko do rozmnażania. Jak ameby :D

Gość gośćjajajajajajja
dns za to ty nie nadajesz się do niczego ;) jesteś zwyczajnie głupia c)i)p)a miłego dnia głuptasku

Gość gość
miałam odpowiedzieć ale jak przeczytałam, że wyzywasz obce osoby od głupich krów i cip... to mi się odechciało :O "rozmawiaj" sobie z osobami na twoim poziomie, ja nie będę się zniżać ;)

Gość gośćjajajajajajja
Gosiu załamałaś mnie teraz, proszę wybacz mi i powiedz jak to jest u Ciebie... hahaha gon się, nie wiem czy zauwazylas ale te dwie krowy przyszły tu tylko po to aby pierdzielić swoje farmazony. Jak widać jesteś taka samo glupia hi hi hi. Pozdrawiam

Gość maltanczykzwyboru
DNS to jest właśnie taka sucza która ma problemy i spędza tu cale dnie-Kobieta nie ma swojego życia,nie ma faceta,jesteś beznadziejna DNS,zejdź już ze sceny...:/

Gość mama natalki p
No cóż autorko do mądrych to ty raczej nie należysz.ni stad ni zowąd wyzywasz obce osoby.to ponizej dna.to twój jedyny sposób na poprowadzenie konwersacji w życiu?wspolczuje dziecku ze ma taka ograniczona matke.

Gość gość
Autorko, a Ty sama nie potrafisz podjąć decyzji? Jeszcze bez powodu obrażasz inne osoby. Dno.

Gość gośćjajajajajajja
mama natalki p W życiu jestem normalna osoba i fajna dziewczyna ale jak wchodzę tu i spotykam takie krowy to wybacz...

Gość gość
Mój synek miał i to i to. tylko te spodnie po bokach są głęboko wycięte a kurtka ciągle się podnosiła i mu tam wiało.

Gość gośćjajajajajajja
Macie obrzydliwe charakterki, jak by was znajoma zapytała"ubierałaś swojemu dziecku kombinezon?bo nie wiem czy to konieczność" to tez byście jej odpowiedziały - " a co ty decyzji nie umiesz sama podjąć??" Przecież to jest dopiero dno, po co wchodzić na temat w którym nie ma się nic do powiedzenia tylko wpierdzielanie swoich chorych mądrości.współczuje waszym partnerom, jak takie babsztyle nazywam po imieniu : KROWY. Calej reszcie dziękuje za odpowiedzi

Gość dns
a ja współczuję twojemu dziecku :( spaliłabym się ze wstydu, gdybym miała matkę która tak prymitywnie i bezpośrednio wyzywa obce osoby w sieci. Dodam: matkę zupełnie bez wyobraźni, która nie ma świadomości, że kombinezon dla małych dzieci to najlepsze i najprostsze rozwiązanie na zimę. Ale nie.. mamuśce się "nie podoba" więc co tam- niech podwiewa zimnem, byleby tylko ładnie wyglądało :O