Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się jak g, jestem w pracy w nieumytych włosach

Polecane posty

Gość gość

nie wiem od czego o zależy, ale dwa biurka dalej jest laska, która ma nieumyte non stop i nosi koszulki dresowe, jest młodsza niż ja, intresuje się mangą i ma mężą ech to życie...

Gość gość
I co związku z tym? Urzekła mnie Twoja historia,doprawdy:)

Gość gość
ja się przyzwyczaiłam myc codziennie, i nawet nastepnego dnia po myciu już się źle czuje wychodzić mimo, że okej są :O aa, i ja zawsze mówię - pani Ziuta spod Biedronki też ma faceta co na wiele nie patrzy :P a czy chciałabys jej partnera? ;)

Gość gość
k****, ale wczioraj myłam przecież, tyle, że po południu...ech...co za głupie życie a najgorzej, że koleżanka obok pachnie perfumami, jest seksownie ubrana i ma eleganckie buty, a ja szmaciaki sezonowe, od spodu z dziurą, na dniach je w ogóle wywalę i musze kupić coś na jesień, psia mać, nawet nie mam kiedy;-( czemu ten czas tak z********a? czuję sie niechlunie, a wiadomo, że kobiety się ocenia ile czasu na dobę zajmuje wam tzw dbanie o siebie?

Gość gość
ja myję codziennie rano :D wlaśnie dlatego następnego dnia mam wrazenie że us sa niefajne ja nie pracuję teraz, ale faktycznie w pracy jakoś to bardziej działa na ludzi jak się paniusie odstawiają. ile h dziennie? co 2-3 dni ćwiczę, pod prysznicem jak mi się przypomni masaz tyłka robię taką szczotką robię, raz na jakiś czas traktuje henną włosy, brwi i rzęsy, wiadomo depilacja (ale jak nie musze to mi się nie chce ;P) a tak no więcej chyba nic. więc no dużo czasu nie schodzi natura jest lepsza niz makijaż :)

Gość gość
bez przesady, nie jest to znowu takie czasochłonne; rano szybki prysznic z umyciem włosów, delikatny makijaż i praca; wieczorem jakieś zajęcia fitness (ja codziennie bieganie, zumba, basen w ostateczności jak mało czasu to jakaś gimnastyka chociaż 15 minut) ale nie trzeba przecież codziennie, ja lubię i sobie tym poprawiam humor. Wieczorem prysznic już bez mycia głowy, peeling i balsamem się smaruje. I tyle tego dbania. Fryzjer raz w miesiącu. Paznokcie raz w tygodniu w weekend

Gość małarudamarufa
umycie włosów - 5 minut. tyle by sprawiło że nie czuła byś się jak g. nie wiem jak można tak...

Gość gość
na awaryjne sytuacje polecam suchy szampon, albo chociaż odrobinę talku i podpiąć włosy. też się często czuję jak g****o. takie życie.

Gość gość
ja z rana szybki prysznic, mycie włosów, odżywka, olejek do twarzy, podkład, puder, korektor pod oczy, róż, kredka do brwi i trochę tuszu do rzęs + ewentualnie jak krótkie spodnie/spódnica - depilacja nóg. jak długie to mi się nie chce. rano razem z suszeniem włosów, a mam do ramion jakaś godzina w łazience, potem śniadanie, ubrać się (nie wybieram wieczorem i przez to czasem jest panika rano), wyjść z psem na siku. także 2h potrzebuję, żeby wyjść z domu. tragedia. wieczorem szybki prysznic bez mycia włosów, olejek na włosy na noc, krem do ciała/olejek. jakieś 30 min. raz na parę dni wanna i maseczka na twarz. raz w tygodniu paznkocie (skórki, opiłować). czasem pomaluję, ale b. rzadko. raz w tyg pumeks do stóp i krem. jak jest potrzeba to szybko wyskubuję rano niepotrzebne włoski w brwiach. fryzjer raz na dwa miesiące. co pół roku robię sobie serię trzech kwasów pod rząd (co 2-3 tyg) albo mikrodermabrazji. chyba, że mam jakiś zły humor to sobie pójdę na kwitację czy manikiur np japoński. a i mój sposób na pryszczyki na plecach i karku - codziennie rano po prysznicu smaruję kark, ramiona i górną część pleców spirytem salicylowym. i jest spokój.