Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dursley

30 PLUS WARIUJE

Polecane posty

Dursley ok ty wskakuj na f .... ja poczyje rozrywkowego jezyczek jaki jest elastyczny :) bedziesz zazdroscic Dursley :P

Gość BlackGirls36
dobra ide stad

@sniezynka30 ale masz mokrą c******.mmmmmmmmmmm chlapie po niej językiem, okrążam łęchtaczke, mocno dociskam język.....zaczynam ssać, kąsać, pociągać........spijam te soki

Gość gość
sniezynka30 daję Ci siebie i rób ze mną co chcesz, a byś nie żałowała niczego. On działa i jak wjeżdża to czujesz te 15.5 po wargach :)

Blackgirls , przeciez kamerujesz nasz trojkat , tercet? Oj sniezynko, maszczegozalowac , jego k***s jest doskonaly Schodze zeby go wylizac , mmmmm , duzy , zlizuje z niegomoje soki

@sniezynka30 rozchyla sie jak nienormalna :) robi ze mnie dzikusa.....pomagam sobie palcami i ją rozchylam, rozciągam, spluwam by ociekała śliną.....

Wez mnie znow , mocniej I glebiej , pragne odjazdu , chce zemdlec zrozkoszy , masuj moja lechtaczke

Gość gość
Daj jakiś namiar to zobaczysz :) Miło się z Wami pisze bo każdy z nas jest do granic podniecony i w mocnej potrzebie.

@Dursley ściskam Twoje cycki,******* twardym fiutem!!! klepie cipke, masuje łechtaczke palcami......odwracam Cie i znów biore od tyłu, tym razem z Twoją głową przy podłodze....

Dursley to ty załuj tego co mi robi rozrywkowy poprostu ma cudne ustka i jezyczek a paluszki masuja całą moja c....

Mam ochote natwojacipke sniezynko , rozrywkowy bierze mnie od tylu , aja ci wylizuje

@sniezynka30 penetruje cie palcami, wpycham do końca, obracam, po czym robie haczyk i poruszam, posuwam....nie przestaje ssać i gryźć....mrucząc i sapiąc z zadowolenia....

Gość gość
Mi już się te Wasze wszystkie ci.py pomieszały, która czyja. Nie ma różnicy, a może powiecie coś o nich. Bułka, motylek, zarościk, golizna itd.. Zaczynam się gubić.

@sniezynka30 polecam sie na więcej i na częściej :) a teraz pozostajemy w rozkoszy, smakujesz wyśmienicie kobieto, będe Cie ssał i palcował do orgazmu

zdradze wam cos nie moge juz sie opanowac****aluszki poszły w ruch jest cudownie wilgotno cieplutko i z kazdym ruchem jest mi coraz lepiej :)