Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dursley

30 PLUS WARIUJE

Polecane posty

Gość sniezynka30
noooooooooo nareszcie cała ekipa :) Witam wszystkie piekne panie :)

nie ma początku, nie ma i końca.....:) ale dobrze jak przypomnisz sobie smak k****a, która Cie wczoraj pozapinał...

Gość sniezynka30
mnie tu zaraz cos strzeli :(

Gosc 11.23 Hormony jej nie szaleja , bohormony zazywa??? Moge sobie zToba podac reke , moj facet wpadl wczoraj do domu w porze lunchu , ja bhlam rozpalona jak kula ogniowa , aon do mnie z tekstdm , nie mam czasu , wieczorem POGADAMY! Popoludniu byl zmeczony , a wiecxorem cos go"rozbierali" To juz niejest przesilenie jesienne , ale epoka lodowcowa!

Rozrywkowy , mialam nadzieje , ze nie rolety Patrze , bo sniezynka Cie teraz odrabia

Gość sniezynka30
Dursley to ja byłam pierwsza :)

@Dursley siadaj na biurko to ci possam cycki, one tez tego potrzebują mam ochote je lizać i gryźć..... a ze palce mam wolne to spenetruje Ci nimi cipke....

Moje nogi rozlozylam na za pietnascie trzecia , leze jak na tacy , prosze czestuj sie Mam byc ulegla czy dominujac dzisiaj? Sniezynko nie zabieram ci zabawki , warczysz jak SUKA.

@Dursley pokaż dziś nową twarz przyklejam sie do Twoich cycków, oblizuje jak pies, łapie za sutki i zasysam, kąsam......pociągam je i przygryzam....smaruje po nich językiem.....a palce penetrują cipke po ściankach.....obracam nimi w środku....

bo SUKA swoje psa pilnuje :) Ja tez wczoraj nic nie miałam :( a mam taka ochote jak mam potrzeby to potem jestem zła :(

Cudownie jest poczuc Twoje palcew srodku , badz delikatny , niech inni o tym wiedza , ze tak lubie... W powietrzu unosi sie zapach podniecenia , sexu I .... Dla urozmaicenia .... Zapraszam was do komnaty tortur , przebierzcie sie ze sniezynka w stroje , ktore Wam przygotowala , I opiszcie jak sie w nich czujemy , a ja ustawie kamerke na rec , potem zrobimy licytacje

Sniezynka nasi faceci to c**y , jak piwiedzial wczoraj rozrywkowy , czasami sie zastanawiam , czy to nie jest dobry piwod , zeby zostac les , kobieta wie co jak I kiedy , I dwa razy nie trzeba mowic , bynajmniej mi

Dursley ja własnie ostatnio zwatpiłam czy jestem bi czy nie, ale widze ze chyba mamy złych facetów. Mi tez bys nie musiała nic mowic :) To w co mam sie przebrac :)

Aj tam rozrywkowy nie cukruj tylko wkladaj skorzany stroj policjanta , a ty sniezynko bedziesz czerwonym kapturkiem

rozrywkowy 83 k..... juz mamy Ciebie wiec masz dwie napalone panienki zrob wszystko aby były zadowolone prawda Dursley?

ooooo czerwony kap[turek pasuje dzis kolor do mojej garsonyk jest czerwona a w koszyczku mam zabaweczki :) dla nas :P