Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tragedia na randce z facetem z internetu

Polecane posty

Gość gość

Ubrał się jakby to nazwać rybaczki, białe skarpety i adidasy. Miał obcisły T-shirt bardzo opięty na brzuchu. Komicznie to wyglądało bo do tego był niski. Z uwagi na to że miał duże zakola to na początku na głowie miał jakiś taki śmieszny za duży kaszkiet . Porażka. Mieliśmy iść na spacer do parku, a po drodze on powiedział że jest głodny i podszedł do jakiejś syfiastej budy z kebabem i kupił sobie mega śmierdzącego kebaba. Fe Jak już doszliśmy do parku to usiedliśmy na ławce. Był żałosny, bo nawet jak powiedziałam coś co nie było bardzo śmieszne, to on wybuchał okropnym gromkim śmiechem. Aż mi wstyd było.

Gość gość
Mówił że rozstał się z dziewczyną, że wyjechała do Australii, a na drugi dzień jakaś baba do mnie dzwoni i mówi, że mam się odczepić od jej faceta. Powiedziałam jej żeby sobie tego "faceta" wzieła. Nigdy więcej niedorobionych fagasów....

Gość gość
Dziwią mnie osoby, które w ten sposób umawiają się na randki. W internetowych portalach tego typu siedzą przecież same cioty albo paszczury. A po spotkaniu, jakie wymagania mają :D

Gość gość
Też się sobie dziwię i nie powtórzę tego błędu, bo na myśl o tym typie, śmierdzącym kebabie i i tym okropnym śmiechu jego aż mi sie przewraca w środku.

Gość gość
Hehehehe fajna randka nie ma co ale prawda tak że jak byłby dla Ciebie atrakcyjny to byś nie narzekała że kebab śmierdzi tylko pisała temat w stylu "spotkałam fajnego faceta z internetu ale się nie odzywa"...

Gość gość
Albo jeszcze tak: "jedlismy kebaby w parku, czylam sie jak w liceum, a on smial sie z moich dowcipow, jak myslicie, spodobalam mu sie?" :D hahaha

Gość gość
A to byla randka w ciemno,ze taka,hmmm niespodzianka.Wczesniej mieliscie o czym pisac?

Gość gość
O czym pisac mielismy ale zdjec nie wymienilismy, bo ja balam sie swoje zdjecie slac komus. Moze to byl blad bo bym nie byla zniesmaczona jego wygladem, zreszta na pewno nie spotkalabym sie z nim jakbym wiedziala ze tak fatalnie wyglada

Gość gość
"gość dziś O czym pisac mielismy ale zdjec nie wymienilismy, bo ja balam sie swoje zdjecie slac komus. Moze to byl blad bo bym nie byla zniesmaczona jego wygladem, zreszta na pewno nie spotkalabym sie z nim jakbym wiedziala ze tak fatalnie wyglada " Dla Ciebie fatalnie innej może się podobać... dlatego ja wolę mieć konto na portalach gdzie fotki można wrzucać...

Gość gość
No ale też chodzi o jego zachowanie na żywo, jakies takie sztuczne i te chore wybuchy śmiechu

Gość gość
"Ubrał się jakby to nazwać rybaczki, białe skarpety i adidasy. Miał obcisły T-shirt bardzo opięty na brzuchu." zastanawiam się komu może się podobać ktoś ubierający się w taki sposób... I jeszcze do tego kaszkiecik :o Polska moda męska w natarciu :D Niestety wielu takich chodzi po ulicach

Gość gość
Rybaczki przy niskim wzroście jeszcze go skróciły, jak taki pajacyk wyglądał.