Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx1xx

Czy mozliwa ciąża podczasz miesiaczki , i czy czesto sie to zdarza ?

Polecane posty

Gość xx1xx

Mam taki problem kochałam sie z chłopakiem 2 i 3 dni miesiaczki , nie były to stosunki przerywane . Chłopak nie doszedł we mnie , wiem mój bład ze dałam sie poniesc emocja i było bez prezerwatywy . Czytałam na forach , a raczej czytałam wypowiedzi i pisali tam ze tak mozna zajsc w ciaze , drudzy ze nie mozna , a trzeci ze to mało prawdopodobne i juz sama nie wiem . Dodam ze mam cykle nie regularne . wiem ze dni płodne mogły mi sie zaczac juz w czasie miesiaczki , wiem tez ze przed wytryskiem wydobywa sie ten prejakulat , ale tam sa podobno sladowe ilosci spermy . Dodam ze jest to teraz mój 7 dzień po okresie i mam taki biały sluz

Gość gość
mozliwe, lecz nie tak czeste

Gość gość
ja tez wiele razy w czasie okresu miałam stosunek. kończył we mnie i jakos nie zaszłam. ale każdy przypadek jest inny. jedna zajdzie druga nie. poczekaj do nastepnego okresu. jak sie nie zjawi to zrob test i bedziesz wiedziec

Gość gość
nie slyszalam o takim przypadku

Gość gość
Plemniki w pochwie żyją przez 5 dni, więc ciąża jest możliwa, zwłaszcza, że plemniki uwalniane są przez cały stosunek, nie tylko w czasie wytrysku.

Gość xx1xx
ehhh :( to sie zmartwiłam teraz

Gość gość
a jak długie masz cykle?

Gość gość
"nie były to stosunki przerywane . Chłopak nie doszedł we mnie" No to w końcu to był przerywany czy nie? Weź się zdecyduj/

Gość gość
następna radosna dziewczynka, no laski co z wami? po kiego grzyba zgadzacie się na seks bez zabezpieczenia, a potem sracie żarem, że wpadłyście? nie rozumiem tego nic a nic. a co do pytania - jak masz pecha, to i w d***e palec złamiesz. mam znajomą, która w życiu nie korzystała z żadnego absolutnie zabezpieczenia i kiedy z mężem zaczęła się starać o dziecko, wcale też nie zaszła od razu, ale po kilku próbach, więc jest normalna, mogła wpaść wiele lat wcześniej, ale nie, po prostu farta miała. a są kobiety, które zrobią to raz bez ochrony i bach, wpadka.

Gość xx1xx
mam nieregularne cykle , więć mówie ze to nie byl sex przerywany , 2 dnia raz i 3 dnia raz , i nie było do konca ani 2 ani 3 dnia , zawsze było poza pochwa spuszczenie sie

Gość xx1xx
Przepraszam z nerwów sie pomylilam , był to przerywany , chłopak nie doszedł we mnie .

Gość gość
A jak długie są cykle -podaj długości kilku ost. cykli.

Gość xx1xx
ostatni to 33 dni , ale wtedy była zmiana klimatu bo wyjechałam na wakacje

Gość gość
A wcześniej? z kilku miesięcy podaj/

Gość xx1xx
Szczerze mówiac nie wiem , bo teraz w czasie miesiaczki to bylo moje pierwsze wpółzycie , wiec wczesniej jak mi sie spozniał to nawet sie nie bałam bo wiedziałam ze ni mam czego czekałam jak nadejdzie . I tylko wiem ten cykl co teraz był .

Gość gość
Ale chyba daty poprzednich okresów znasz? Policz ile trwały cykle. Osobiście znam osobę będącą owocem współżycia w czasie "okresu". Piszę w "" gdyż tak naprawdę to nie wiadomo czy to był okres czy krwawienie około owulacyjne. Różnie bywa tak

Gość xx1xx
data poprzedniego okresu to 14 sierpnia i trwał okres 5 dni

Gość gość
Chodziło mi o jeszcze wcześniejsze cykle a nie ten sierpniowy. Ile trwa krwawienie nie ma znaczenia tak naprawdę.

Gość xx1xx
w lipcu dostałam 13 lipca i tylko te pamietam ten i sierpniowy , bo moje pierwsze współzycie bylo w sierpniu podczas okresu własnie , wczesniej nie liczyłam bo wiedziałam ze nie mam po co bo i tak nic nie wyniknie bo nie uprawiałam sexu . pamietam tylko z lipca okres bo dostałam 13 i ten sierpniowy z 14

Gość gość
Chodziło mi o wyliczenie średniej długości twoich cykli i o stwierdzenie czy faktycznie są nieregularne. Ale skoro dla ciebie nic z tego nie wynika to ok. Koniec tematu. Cóż, jest to możliwe choć malo prawdopodobne. Dowiesz się jesli okres się nie pojawi.

Gość gość
dziewczyno po to są zeszyty i kalendarze zeby sobie zapisywac pierwsze dni cykli. nawet to ci ciezko jest zrobic???tym powinnas sie zainteresowac zanim podjełas decyzje o współzyciu. kazdy lekarz gin przy pierwszej wizycie zakładajac karte pyta o długośc cykli, ile trwaja, jakie sa i kiedy wystapił pierwszy okres........wiec takie rzeczy powinnas sobie notowac takze po to zeby uniknac wpadki. wiem ze majac nieregularne okresy ciezko okreslic kiedy nastąpi kolejny okres. tez miałam nieregularne i to bardzo. w końcu założyłam sobie zeszyt i wszystko w nim notowałam. pierwszy dzien nowego cyklu, jakie krwawienie było w każdym dni, poźniej jaki śluz był w jaki dzień itd....