Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które miasto byście wybrali na studia

Polecane posty

Gość gość

dla młodej dziewczyny :) przyjazne miasto , otwarci sympatyczni ludzie , dobre imprezy , praca , dobre dojazdy Kraków , Warszawa , Wrocław ? Przyznam że najbardziej się nastawiam na Kraków , często tam jezdze bo mam 1,5 godziny pociągiem od mojego miasta , we Wrocławiu byłam raz a w Wawie 2 razy

Gość gość
W Krakowie przeszkadza mi tylko ten smog , bo jestem alergikiem :) Noi jeszcze kibole :) Bo ja jestem wiernym kibicem u siebie w mieście , a Wisła i Cracovia ma konflikt z moim klubem

Gość Tulismanore
Wszystko jedno. W Krakowie konserwa, wybrałbym Wrocław. Jakie to studia?

Gość gość
anglistyka lub psychologia W tym roku zdaje maturę Kraków konserwa ?

nie wybrałabym żadnego z tych miast, może w ostateczności Wrocław. wśród moich znajomych wybierali oni : Toruń, Łódź, Poznań albo Olsztyn.

Gość gość
ja żadne z tych wymienionych

Gość gość
Dlaczego żadne z wymienionych ? Te 3 miasta znam najlepiej , dobrze się w nich czuję , więc wolałabym wybrać któreś z tych

Gość Tulismanore
UJ jest bastionem konserwatystów. Poza tym w każdym mieście znajdziesz coś ciekawego, bo to są duże miasta. "Dobre imprezy" - zależy jakiej muzyki słuchasz, w klubach studenckich jest przeróżnie. "Otwarci sympatyczni ludzie" - wg mnie we Wrocławiu. "Praca" - zależy jaka praca Cię interesuje. Dobre dojazdy możesz mieć wszędzie, jeżeli naturalnie mieszkasz w centrum. Tutaj Warszawa punktuje metrem.

Gość gość
no to wybieraj po co się nas pytasz?, dla mnie za duże, zbyt dużo osob z całej polski tam się pcha, z pracą jest jak wszedzie - umeisz się zakrecić i masz coś w głowie to dasz sobie rade, sympatyczni ludzie (to od miasta zalezy?) imprezy (tez od miasta?) dojazd od mieszkania, i zalezy czy bogata jesteś bo w tych miastach pokoik kosztuje 700-900zł

Gość gość
W Częstochowie