Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

:(((((

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż jest hazardzistą gra w pieniężne gry pokera i obstawia nonstop mecze przez neta, przed ślubem starannie to zatajał udawało mu się to bo nie mieszkaliśmy razem, teraz 2 lata po ślubie jestem wykończona tym co on robi kradnie nawet mnie pieniądze żeby grac, prosiłam błagałam żeby poszedł się leczyc, tymbardziej że mamy małe dziecko, mnie ma za najgorszego wroga bo mu zabraniam grac... już nie wiem co robic żeby się opamiętał:((((((

Jeśli próbowałaś już wielu sposobów, aby go przekonać do leczenia a on mimo to nie chce to moim zdaniem powinnaś podjąć jakieś odważniejsze kroki. Twój mąż jest osobą silnie uzależnioną i bez żadnych zmian jego zachowanie będzie się tylko nasilało a Tobie będzie coraz ciężej... Ja na Twoim miejscu postawiłabym mu ultimatum albo Ty i wasze dziecko, albo jego przyjemności , postaraj mu się uświadomić jak bardzo krzywdzi Cie swoim zachowaniem i to,że może doprowadzić wasz związek do ruiny, a dla waszego dziecka zamiast zapewnić dobrą przyszłość to zostawicie je w długach..

Gość gość
Rozwiodła bym się już teraz w tym momencie ale najgorsze to że po rozwodzie i tak mieszkalibyśmy razem:((

Gość sylwia01
wyprowadziłabym się z dzieckiem ale nie mam niestety gdzie, chciałabym odpocząc i przemyślec na spokojnie wszystko żeby dojśc do jakiejkolwiek równowagi psychicznej bo od paru miesięcy przez problemy wariuje już, mój mąż hazardzista w życiu bym niepomyślała nawet że takie problemy poważne dopadły mnie niecałe 2 lata po ślubie jeszcze z małym dzieckiem dla którego musze miec siłę, a nieraz już z nie mam siły wstac....:((((((