Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy 10m niemowle budzi sie co 30min

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny kiedys juz pisalam tu,ale teraz sytuacja sie pogorszyla.Moj syn w nocy budzi sie co 30min.Jestem wykonczona nie wiem co sie stalo z synkiem jest tak od 3miesiecy I jest coraz gorzej.Kiedy mial 2m spal w swoim lozeczku I budzil sie gora dwa razy.Teraz jest koszmar I zada caly czas piers spi tylko jak ma piers w ustrach inaczej sie budzi.Dodam ,ze nie karmie go w dzien wogole tylko noc.

Gość gość
odejdz od cyca na noc butla kaszy i powinien spac .. mleko z piersi juz takie dziecko nie zaspokaja a w dodatku przyzwyczail sie do tego ze spi z cycem co jest bardzo uciazliwe a jak juz ma 10 miesiecy to sadze ze mu starczy tego cyca :) u mnie obrazil sie na cyca gdy mial 3 miesiace i nie wiem czemu. od razu lepiej spal nie powiem ze idealnie ale lepiej teraz jak ma 11 miesiecy przesypia cale noce od 8 wieczorem do 6 -7 czasami 8 rano :) a i pamietaj zeby w dzien dac mu obiadek i zeby duzo jadl na noc kasza a w nocy na pewno sie obudzi to zwyklej wody mu daj :) u mnie przez pierwsze dni bylo ciezko z ta woda ale udalo sie i dzieki teu spi cale noce a tak to byly pobudki do 9 miesieca co 3 -4 godziny jak dawalam mu w nocy kaszke

Gość gość
Ja mam dokładnie taką samą sytuację z pięciomiesięczną córką. Karmię piersią tylko w nocy, bo w dzień mała nie chce. I nie jest fajnie bo od pewnego czasu budzi się co pół godz, max 40 minut. Ostatnio chodzę jak zombi. Gość wyżej napisał, że to kwestia głodu,ale mi się nie wydaje, bo jak w nocy chcę podać butlę, to odrzuca. Widać, że jest najedzona. Myślę, że nasze dzieci po prostu nadrabiają brak cyca w dzień i ta sytuacja nie zmieni się, dopóki nie przestaniemy karmić piersią.

Spróbowałabym dać wieczorem mm zagęszczone kaszką lub kleikiem. A w nocy ograniczyć cyca a w zamian tylko przytulic i dać wodę / soczek do picia. Po paru dniach powinno być lepiej. No chyba że dziecku np. Zimno. A może ząbkuje i pomoże czopek przeciwbólowy w pupę?

Gość gość
Piers traktuje jak smoczek - a probowalas smoka dac?