Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 plus warjuję

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem i mam wieczną ochotę. Jest jakaś kobieta co czuje to samo ?

Gość Madelline
Poszukaj na temacie "30 plus wariuje" one tam mają taki sam problem:)

Gość gość
30 to nie 40 :) Przyglądałem się chwilę, ale zrobiło się tam masło maślane nic konkretnego.

Gość gość
Madelline jeśli śledziłaś tamten temat to wiesz. Napisałem 40+ bo akurat chciał bym z takimi popisać. Nie wątpię, że ktoś się dołączy. Ja jak piszę mam wielkie zapotrzebowanie i niekiedy zastanawiam się czy jestem tak do końca normalny :) Walę go i współżyję i tak na zmianę. Nawet po idę sobie porządnie zrobić ręką bo za mało za słabo itd., ale nie zawsze.

Czytałam tamten temat ale to nie moja bajka. Nie to podejście i charakter rozmowy. Każdy ma inne potrzeby a Twoje są specyficzne ale co ludzkie nie powinno być obce:)

Gość gość
Podziel się Twoimi marzeniami, potrzebami. Będzie mi milej :)

Gość gość
Będzie miło jak wrócisz :) Dodamy trochę ognia do rozmowy :)

Gość gość
Mlody20lat@onet.pl piszcie panie z doswiadczenia wiem ze kobiety po 40 sa bardzo gorace czekam

Gość gość
ja jestem kobietą w średnim wieku i mogę kochać się codziennie

Gość gość
To czerpiesz z życia na całego :) Ja to samo i nie mam zamiaru przestawać. Sex jest moim mottem na życie :)

Gość gość
może zamiast myśleć wciąż o seksie, zajmij się lekturą słownika ortograficznego. Będzie większy pożytek. Bo trzeba być niezłym tłumokiem, żeby przez 40 lat nie nauczyć się jak piszemy słowo WARIUJĘ

Gość gość
Sądzę, że z ortografią nie będę się ****ał :) Wcale mi nie jest potrzebna. Tu na ero chodzi o inne sprawy niż śledzenie i poprawki ortograficzne.

Gość gość
a są jeszcze dziewczyny, które gustują w analfabetach???

Gość gość
A dlaczego w wątku 30+ to nie twoja bajka? Że za ostro czy jak? A jak lubisz Madelline?

Gość gość
można ZWARIOWAĆ ja warJujecie

Dzień dobry:) Ostrość mi nie przeszkadza bo sama bywam bezpośrednia. Tyle tylko, że jak dla mnie rozmowa nawet o seksie powinna łączyć kilka elementów-seksualność, flirt i poczucie humoru. Nie przepadam za prostactwem. Jak to mówi powiedzenie " Krowa, która dużo ryczy mało mleka daje" i tak jest w większości osób, które tu deklarują szeroko pojety ostry seks:)

Gość gość
Masz rację :) Uciekłaś wczoraj, a ja tęskniłem :) Siedzę sam i nachodzi mnie ... :) Zacznij coś co Ci się podoba.

Madelline, ale w takim ostrym nawijaniu na pewnym etapie nie unikniesz prostackich określeń. Jak robi się gorąco to człowiek nie przebiera w słowach a potem to już ignoruje literówki nawet. Poza tym pełna zgoda. Również co do tych krów i mleka ;)

Hmm rozumiem, że ochota na seks nachodzi i tak możesz bezkarnie w pracy realizować to nachodzenie?:)

Gość gość
Ja akurat mam to szczęście, że nie muszę pracować :)

Gość gość
no właśnie rentierem nie rencistą

Gość gość
Tylko że zależy co kto lubi Madelline. Tam w wątku 30 + dziewczyny a przynajmniej dwie z nich i facet lubią dominację i uległość i w tych klimatach pisali. Może po prostu ciebie te klimaty nie kręcą dlatego ci się nie podobało. Im nie chodziło chyba o flirt tylko o ostre bzykanko :-) I powiem ci że nie zawsze ta krowa co dużo ryczy mał mleka daje... czasem jednak dużo...

gość Ja nie neguje, wyrażam tylko swoje zdanie:) Dominacje lubię tylko w innym stylu może dlatego, że należę do kobiet z klasyki gatunku:) A Ci co dużo rycza i tyle samo mleka dają to wyjątki id reguły. Ważne, że są:)

Gość gość
Madelline:) to jak jest z Tobą dajesz? czy ryczysz?:))