Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie są wasze kompleksy ? Macie jakieś ?

Polecane posty

Gość gość

bo ja mam kilka... - mam wielkie stopy, 42 przy wzroscie 161...na szczescie jestem szczupla i stopy tez chude, nie rzucają sie w oczy ale denerwuje mnie to, trudno kupic ladne buty - jestem głupia, nie znam zadnego jezyka obcego a ucze sie angielskiego i niemieckiego od dziecka - mam brzydkie, rzadkie i cienkie włosy - brzydkie zeby - jestem mało bystra, mysle z opoznieniem, ktos opowie dowc***a ja sie smieje jak inni skonczą :O

Gość gość
przyciągam tylko zdziry... najbardziej wyrachowane kobiety jeden ich plus od razu mam seks

Gość gość
Brzydkie obgryzione pazokcie Brzydka potradzikowa cera Jestem gruba, szeroka w biodrach, mam male piersI Mam krzywe zeby i nadmierne owlosienie

Gość gość
ja się wstydzę że z niektórymi ludzmi się zadawałam

Gość gość
myślę, że jesteś calkiem fajna ;) wiesz jak rzadko kobiety mają kompleksy dotyczace umiejętności czy intelektu? w 90% beda marudzić na wygląd, co świadczy o pustostanie a skoro obserwujesz siebie, widzisz jakieś braki to wbrew pozorom nie jest tak źle jak Ci się wydaje. popraw dietę, ćwicz koncentrację, koncentruj się na mocnych punktach i umiejętnościach. każdy ma jakies luki przecież stąd taka fajna różnorodność ;)

Gość gość
Mam mnostwo kompleksow, ale nie skupiam sie na nich. Jasne, moglabym byc szczuplejsza, bardziej wysportowana, miec ladniejsza cere... Ale czasami nawet udaje mi sie o tym zapomniec:-)

Gość askasaax
Mam okropny nos,duże czoło i zęby :) W dodatku jestem szeroka w udach. Co strasznie mnie denerwuje.

Gość gość
Mamkompleks plaskiego brzucha szczegolnie jak widze facetow w. moim wzroscie. o wadze ponnad 100kg

Gość gość
A ja nie mam kompleksów. Jasne ze moglabym wygladac lepiej,ale sie akceptuje bo i tak na świecie jest wiecej brzydszych ode mnie ludzi niż ladniejszych