Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak potraktować taką dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość

Przez 2 miesiące po zakończeniu pierwszego związku jak dziewczyna ze mną zerwała miałem wyrzuty sumienia że to moja wina. Okazało się ze ona przez ten cały czas tęskniła za byłym facetem który rzucił ją półtora roku wcześniej i wszystkie swoje kompleksy z poprzedniego związku z tym zwalała na mnie i wyżywała się, a ja głupi myślałem że nie jestem wystarczająco dobry. Potem oni się spotkali,nie wiem co się stało, potem ona znowu napisała do mnie a potem mnie ponownie rzuciła. Po jakimś czasie ponownie do mnie napisała(po ponad miesiącu od naszej ostatniej rozmowy kiedy to ja ja rzuciłem) z pytaniem "co u mnie słychać?" ja nie odpowiedziałem a ona ponownie dodała byłego do znajomych na fb i pewnie z nim gada. Przez cały nasz związek słuchała takiej muzyki jak on i prosiła mnie o ocenę różnych rzeczy które on lubi(skecze,filmy,kabarety). Zgadzała się z każda moją opinią ze są one prymitywne a jej były jest idiotą. Dopiero przez przypadek wchodząc na jego profil zorientowałem się że ona pytała się mnie o wszystko to co on ma zaznaczone jako lubiane. Wszyscy mamy po 22 lata a ja nie potrafię zrozumieć o co jej chodzi. Co mam z tym faktem zrobić, bo sam nie wiem , jak się w stosunku do niej zachowywać jak ją spotkam. Chcę żeby zrozumiała że dla mnie ona nie istnieje i że wstyd mi że z kimś takim byłem -na zakończenie każdego epizodu ze mną wyzywała mnie od chujów,g****ojadów i p******w. Mam mówić jej cześć czy nawet omijać wzrokiem? Przyznała mi się kiedyś że zbluzgała taką dziewczynę a potem patrzyła się na nia bo "chciała poczuć siłę że tamta jej sie boi". Inną dziewczynę której się podobałem za każdym razem jak się mijały patrzyła w oczy jak to określiła "z poczuciem że jest lepsza od niej". Jak się zachować żeby ona widząc mnie nie zachowywała się podobnie?

Gość gość
kolejny facet bez jaj

Gość gość
No przykro mi, tak k***a wyszło... ktoś cos konkretnie może powiedzieć?

Gość gość
Powiedz jej to prosto w oczy i dodaj, że nigdy więcej nie chcesz o niej słyszeć ani widzieć. To powinno wystarczyć. A Ty zajmij się sobą. Trudno, popełniłeś błąd. Pewnie jakieś się jeszcze w życiu trafią, ale masz przynajmniej nauczkę jakich kobiet unikać.

Gość gość
Jedno słowo jej powiedź jak ją spotkasz i się odezwie "s********j"

Gość gość
kula w łeb i do piachu

Gość gość
Bardziej mnie ciekawi jak z nią wytrzymałeś?

Gość askasaax
Olej ją. Dziewczyna sama nie wie czego chcesz,po prostu się Tobą zabawiła :) Powinieneś skończyć całkowicie znajomość. Powodzenia. :)

Gość gość
Tak sie mną zabawiła że wywołała nerwicę i owinęła wokół palca zwalając całą winę na mnie. Na szczęście co cie nie zabije to wzmocni a ja mam ostrzeżenie na przyszłość.

Gość gość
kretynka, ciesz się że teraz komu innemu będzie truć d**y