Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubiecytrynyyy

Co robić?

Polecane posty

Witajcie, mam spory problem. Mój chłopak siedzi i nie wyjdzie prędko, ostatnio byłam na widzeniu, było fajnie, pocałował mnie na pożegnanie przywitanie i ot tak po prostu ale nie miałam odwagi złapać go za rękę. Nie byliśmy ze sobą długo zanim poszedł siedzieć ale teraz wiem że będę czekać. Tylko moje miasto słynie z tego żeby niszczyć wszystkim życie, i boję się że ktoś rozpuści jakąś plotkę a on uwierzy. Jego kolega ma "mieć mnie na oku". To oznacza że on mi nie ufa? Prawda? Czy można budować związek na braku zaufania? Ja wszystko rozumiem że tam patrzy się na wszystko inaczej ale przecież skoro mi nie ufa to mógłby o tym ze mną porozmawiać. Moja opinia też nie jest zbyt dobra w mieście i to z pewnością też ma wpływ na jego zachowanie, ale nigdy nie pozwoliłabym sobie żeby go zdradzić. MOŻE MACIE/MIAŁYŚCIE FACETÓW ZA KRATAMI? CO ONI CZUJĄ TAM, MOŻE WAM O TYM MÓWIĄ, POWIEDZIELI, MOŻE JUŻ WYSZLI I WIECIE JAK TO BYŁO. JAK MAM GO PRZEKONAĆ ŻE DLA NIEGO ZROBIĘ WSZYSTKO. POMÓŻCIE, PROSZĘ.

Gość gość
MOŻE MACIE/MIAŁYŚCIE FACETÓW ZA KRATAMI? CO ONI CZUJĄ TAM xxx jak to co czują? członka kolegi w tyłku kiedy schylą się po mydło!