Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mu powiedziec zeby sie nie obrazil

Polecane posty

Gość gość

Jestem juz dwa lata mezatka, maz caly czas pracuje za granica przyjezdza raz na pol roku na pare dni. Mieszkam sama w malym mieszkaniu,daleko od rodzicow, ale za to blizej tescow.Tesciowie traktuja mnie jak corke, tesciu jak tylko mnie ujrzy to mnie zaraz przytula do siebie i slodkie slowka mi mowi.Bylo wszystko w pozadku, gdy tesciowa pojechala do siostry do USA na trzy miesiace.W kazdy dzien mnie zaprasza do siebie, nie zawsze ide ale jak przyjde to zawsze tylko o jednym zebym poszla z nim do lozka. Mam ochote ale nie wiem co zrobic i jak mu odmowie to moze sie obrazic, a tego bym nie chciala, jak bylismy wszyscy na plazy to widzialam przez spodenki ze ma bardzo duzego. Obiecuje mi ze o tym nikt nie bedzie wiedzial::::POMOCY prosze

Gość gość
jeszcze ci dziecko tydzien wakacji zostało ... i wkoncu tutaj bedzie spokoj skoncza sie chore tematy!!!!!

Gość gość
W czym chcesz pomocy? Masz ochotę zdradzic męża i to jeszcze z jego własnym ojcem to Twoja sprawa. Nas w ten syf nie mieszaj

Gość gość
Zarezykowalam i tego seniora dosyc dlugo macalam nawet sobie narazie do buzi wkadalam. Ale ten senior ma wiekszego od meza mojego,

Gość gość
Ja tez taka sytuacje mialam jak maz zaraz po slubie wyjechal do Norwegi, to tak to jakos wyszlo ze tesc jak tylko chcialam to przyjezdzal do mnie i zawsze wydymal mnie az czasami mi sie nogi trzesly.

Gość gość
Przez was chce mi się płakać.

Gość gość
Nic mu nie mow tylko wymyj pchizde rozwal nogi i powiedz mu zeby Cie przerznal w obie dziury a skonczyl w twoim pysku