Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie 1,5 rocznego synka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Oto mój problem: W środę wieczorem synek nauczył się wychodzić z łóżeczka-górą, bo nie mieliśmy ani wyjmowanych szczebelek, ani zdejmowanego boku... Całą noc nie spałam, rano pojechałam kupić łóżko. Zdecydowałam się na rozkładany fotel, bo i więcej miejsca jest jak się złoży i na dłużej starczy... Synek śpi z Nami w jednym pokoju-sytuacja przejściowa chwilowo mieszkamy u rodziców. W łóżeczku zasypiał sam, teraz nie chce sam zasypiać, przychodzi do mnie do łóżka wieczorem. A w dzień jak jest bardzo zmęczony wtula się we mnie siedzi na moich kolanach i tak zasypia. Zastanawiam się, czy wyczuwa zmiany, od września zaczynam pracę. Dodam, że jak lecieliśmy samolotem to kilka nocy wcześniej budził się z krzykiem. Uspokoił się po locie. Jak przyjeżdżała rodzina do nas to też dwie noce wcześniej odkąd zaczęliśmy o tym rozmawiać (jak się tylko dowiedzieliśmy) też zrobił się niespokojny. Z mężem postanowiliśmy, że nie będziemy go cisnąć, bo być może musi przyzwyczaić się do nowego łóżka. Problem w tym, że w dzień jak go próbuje położyć spać na naszym łóżku, a mnie nie przytula to nie zaśnie, wieczorem też dopiero jak się porządnie wtuli i położy moją rękę tak żebym go tuliła, wtedy dopiero zaśnie. Ogólnie od kilku dni jak buziak od niego to było święto to tuli się, daje mi buzi bez problemu. To możliwe że coś wyczuwa?

Gość gość
wyczuwa wasz stres