Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie proszę. Czy mój chłopak łysieje. Zdjęcie

Polecane posty

Gość gość
a w życiu, gdzie Ty tu widzisz coś takiego? Ubzdurałaś coś sobie. Na razie nie łysieje, ale kiedyś i tak go to czeka, bo 99% facetów w końcu wyłysieje, wcześniej lub później.

Gość gość
Wczoraj o to pytałas i dostałas odpowiedzi. Nie rozumiesz ich? Daj mamie tamten temat do przeczytania i niech Ci przetłumaczy

Gość gość
Jedyny konkretny sposob na walke z tym w twoim przypadku to ....pokochac lysych facetow :D ten koles za niedlugi czas bedzie lysy jak moje kolano :)

Gość gość
ma gęste włosy - ale fryzura słaba , większość facetów wygląa najkorzystniej w włosach o długości około 4-5cm

Gość gość
P.s ja kiedys bylem z laska przepiekna podobna do j.alby orzechowe oczy ciemnavkarnacja swietne piersi wysoka usmiech ze moglaby paste do zebow reklamowac ale zauwazylem u niej maly wasik :/ nie dalem rady tego uniesc psychicznie balem sie co bedzie za 10 lat delikatnie dalem noge cala wine wzialem na siebie za to ze sie nie udalo

Gość gość
ja też mam mały wąsik w sumie to nawet nie wąsik - pare białych włosków nad kącikami ust - regularnie woskuje to.

Gość gość
Najgorsze ze jak sievto ruszy to jest tylko gorzej i gorzej ...jak u lasek ktore gola wlosy na rekach :/